Назад
-50%

Не е в наличност

NEOSTRATA Clarify себорегулиращ гел с 8% РНА/ АНА 30ml

Код:

36322

Марка:

Neostrata

Производител:

NEOSTRATA САЩ


Последна продажна цена: 29.05 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NEOSTRATA Clarify себорегулиращ гел с 8% РНА/ АНА 30ml

Mandelic Mattifying Serum

Хидратиращ и матиращ серум за смесен тип и мазна кожа

Леката консистенция, без съдържание на мазнини, ефикасно абсорбира прекомерната мастна секреция и образува кадифен филм върху кожата, като свива порите, изглажда кожата и премахва лъщенето. Глюконолактон нежно ексфолира горния слой на кожата, а бадемова киселина има себорегулиращ ефект. Кожата изглежда по-здрава и свежа, гладка и с равномерен тен.

Начин на употреба:  Нанася се върху предварително почистената кожа на лицето. Изчаква се да изсъхне преди да се нанесе друг продукт. При необходимост, може да се прилага и няколко пъти на ден за контролиране на лъщенето. Препоръчва се използването на слънцезащитен продукт или избягване излагането на слънце, тъй като продуктът съдържа АНА, за да се избегне риск от фоточувствителност.

Ключови активни съставки

• Бадемова киселина 8%: липофилна алфахидрокси киселина, която се съдържа в бадемите. Лесно се абсорбира от мазната кожа, като има подчертан антиейджинг ефект при този тип кожа. Бадемовата киселина се характеризира и с естествени антибактериални свойства и намалява себумната секреция, без да изсушава кожата.

• Глюконолактон: нежно премахва повърхностния слой мъртви клетки, стимулира клетъчното обновяване, уравнява тена и подобрява вида на кожата. Като антиоксидант глюконолактонът инхибира ензима еластаза и запазва кожната еластичност и здравината на тъканите.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0