Назад

В наличност

ANNABIS ARTHROCANN GEL масажен гел 75ml

Код:

45252

Марка:

ANNABIS

Производител:

Annabis, s.r.o.

30.20 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ANNABIS ARTHROCANN GEL масажен гел 75ml

Arthrocann gel масажен гел с коноп е предназначен за локално приложение в областта на ставите, мускулите, сухожилията и гърба. Arthrocann масажен гел е предназначен за възрастни. Той е особено подходящ за локално приложение в области на опорно-двигателния апарат. Arthrocann Gel с коноп и колоидно сребро е обогатен с Омега 3-6 ненаситени мастни киселини. Оригиналната комбинация от 16 активни вещества подобрява кръвообращението и загрява тъканите.
Уникалната комбинация от над 10 активни вещества на Arthrocann масажен гел носи бързо облекчение. Регенерира след спорт и физическо натоварване. Лекият масаж на засегнатата област засилва ефекта на продукта. Благодарение на своята консистенция, гелът е лесен за намазване, немазен и лесно абсорбируем. Той е отлична действаща смес, създадена да ви помогне да облекчавате болезнени зони на тялото, свързани с артрит, мускули и болки в ставите, натъртвания, навяхвания, скованост и др. Този гел ще ви помогне да отпуснете мускулното си напрежение, да подобри циркулацията и да увеличи обхвата на движение, когато се използва редовно с масаж.
ЛЕСНО АБСОРБИРАНЕ, БЕЗ МАЗНИ СЛЕДИ – Нещо повече, този гел се плъзга по кожата, абсорбира се напълно, прониква бързо, кожата става мека и еластична.
Arthrocann е перфектен за масажиране на тези болезнени области в тялото или просто нанесете след дълъг уморителен ден. Успокоява ставите, мускулите, гърба, врата, рамото, бедрата, коленете, стъпалата, ръцете и китките. Най-добре е да се използва преди и след тренировка, за да подпомогне възстановяването и лечението на наранявания.
БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ – Прониква бързо и лесно, като придава успокояващо усещане, което облекчава мускулното напрежение.
Съдържа смес от естествени съставки, за да успокои болките ви!
Опаковка: 75 мл.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0