Назад

Не е в наличност

ALTEYA ORGANICS Био Течен сапун лавандула и алое 30ml

Код:

37830

Марка:

ALTEYA ORGANICS

Производител:

ALTEYA ORGANICS


Последна продажна цена: 3.90 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ALTEYA ORGANICS Био Течен сапун лавандула и алое 30ml

Био Течен Сапун Лавандула и Алое 30 мл

USDA сертифициран продукт

Сапун Лавандула и Алое 30 мл

Био сапун „Лавандула и Алое“ е безвреден и надежден сертифициран органичен продукт. Благодарение на своята деликатна формула нашият сапун нежно почиства кожата, без да я изсушава. Той съдейства за създаването на защитен слой върху кожата като по този начин  спомага за поддържането на естествения баланс на влагата в нея. Нежният аромат на лавандула успокоява ума и тялото.

– Био сертифициран продукт;

– Създаден с натурални и органични съставки от растителен произход;

– Деликатно ароматизиран с чисти етерични масла;

– Оставя кожата почистена и мека

– Подходящ за всеки тип кожа;

– Може да се употребява ежедневно.

Ключови съставки в био сапун „Лавандула и Алое“ са:

– Органични растителни масла:

  • Кокосово масло – в него се крие уникална комбинация от почистващи и омекотяващи свойства. Това масло е изключително хидратиращо, то създава защитна бариера върху кожата. Освен това има естествен антибактериален ефект.
  • Масло от сладък бадем – то сформира протективен филм върху кожата. В него има високо съдържание на витамини А, Е и Д, както и на олеинова и линолова мастни киселини. Благодарение на своите омекотяващи и успокояващи свойства, то съдейства за постигането на мека и нежна кожа. Маслото от сладък бадем също така привлича влагата към кожата и  по този начин я предпазва от изсушаване.
  • Маслиново масло – Особено подходящо за суха кожа, благодарение на своите интензивно подхранващи и хидратиращи свойства. То е богато на антиоксиданти ( витамин Е и полифеноли), които са известни със способността си да предотвратяват вредите, които свободните радикали могат да нанесат върху кожата.

– Екстракт от Алое Вера – съдейства за овлажняване, а същевременно има успокояващ и заздравяващ ефект. Кожата ще бъде почистена, без да страда от пресушаване или напукване.

– Органични етерични масла – ароматни натурални растителни екстракти, за които се смята, че притежават редица ползи както на физическо, така и на психическо и емоционално ниво:

  • Масло от Лавандула – има естествени антисептични свойства, което подсилва антимикробния ефект на сапуна. Лавандуловият аромат ще донесе наслада за сетивата, като същевременно ще съдейства за създаването на релаксираща и хармонизираща атмосфера.

Био сапун „Лавандула и Алое“ е подходящ за всеки тип кожа.

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0