Назад

В наличност

ETERIKA Масло от гроздови семена 50ml

Код:

27577

Марка:

ETERIKA

Производител:

ETERIKA

4.60 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ETERIKA Масло от гроздови семена 50ml

ETERIKA Масло от гроздови семена 50ml

 Състав: Натурално растително масло от гроздови семена. Получено чрез студено пресоване с последващо рафиниране. Съдържа основно мастни киселини – линолова (58% - 78%), олеинова (12% - 28%), палмитинова (5% - 10%).
Приложение: Успешно се използва в козметиката за масаж на лице и тяло. Способността му да попива бързо и дълбоко в кожата го прави предпочитано за масажни смеси. Маслото регулира мастната секреция на кожата, придава мекота и еластичност, подобрява кръвообращението. Подходящо против акне и целулит.
 Начин на употреба:Масаж: В чист вид се използва за масаж на цялото тяло. Подхранва кожата в дълбочина и я заглажда. Може да се направи смес с етерични масла до 3% по избор на аромата и желания ефект. В комбинация с иланг-иланг, розово масло се постига ефекта афродизиак; смесено с масла от розмарин, хвойна, лавандула успокоява ревматични и мускулни болки; с масла от грейпфрут, лимонова трева подобрява кръвообращението и оросяването на крайниците. Като цяло масажът успокоява, релаксира, намалява умората и стреса.
Маски за лице: подходящо при мазна и загрубяла кожа.
Внимание: При смесване с етерични масла направете противоалергичен тест и се посъветвайте с фармацевт или ароматерапевт!
Опаковка: 50 мл

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0