Назад

В наличност

ETERIKA Масло от пшеничен зародиш, обогатено с витамини 30ml

Код:

41185

Марка:

ETERIKA

Производител:

ETERIKA

5.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ETERIKA Масло от пшеничен зародиш, обогатено с витамини 30ml

ETERIKA Масло от пшеничен зародиш, обогатено с витамини 30ml

 

Маслото от пшеничен зародиш се получава чрез студено пресоване на семената без допълнително рафиниране. Това е едно от най-тлъстите масла. Съдържа витамин Е (алфа-токоферол), зародишен лецитин, метионин и микроелементи.

Това го прави незаменима съставка в смеси за лечение на много суха и мазна кожа, смеси за коса - за всички типове коса, което ги прави еластични и здрави.

Приложения:
Маслена баня: За всички видове коса - скалпа се намазва с масло от пшеничен зародиш, предварително затоплено на водна баня. Косата се завива за 2 часа с найлонова шапка и кърпа. Това помага за премахване на пърхота и на косата да спре да бъде чуплива. След маслената баня косата се измива с неутрален или лечебен шампоан, подходящ за вашият тип коса.

За кожата: Зародишният лецитин и алфа-токоферол предпазват клетките от токсичните ефекти на свободните радикали, а именно: играят важна антиоксидантна роля срещу стареенето на кожата. Те повишават тонуса на кожата и действат противовъзпалително. Маслото се употребява като основно масажно масло за много суха коса и мазна кожа. Предлага се в състави, които са насочени срещу образуването на стрии и релаксация на кожата.

Витамините А и D регулират клетъчния растеж и увеличават устойчивостта на кожата. Витамин F (линолова киселина) участва в образуването на клетъчните мембрани, повишава еластичността на косата и устойчивостта на ноктите. Нормализира функциите на мастните жлези. Витамин Е представлява силен антиоксидант, който има основен вазодилатиращ(съдоразширяващ) ефект.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0