Назад

В наличност

GAMA ORGANICA TAKE ME AWAY Арома композиция от етерични масла 10ml

Код:

47772

Марка:

Gama Organica

Производител:

Гама Органика ООД

16.80 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

GAMA ORGANICA TAKE ME AWAY Арома композиция от етерични масла 10ml

Арома композиция от етерични масла Take me away, 10 мл

Ароматна композиция от 100% чисти етерични масла от Пачули, Портокал и Бергамот. Цитрусово-земният аромат на композицията носи атмосфера на баланс и спокойствие. В нея ще откриете: Пачули – маслото му има способността да балансира емоциите, влияе добре при изтощение и безсъние. Неговият сладко-земен аромат е една от любимите съставки на парфюмеристите. Портокал – мекият му цитрусов аромат действа стимулиращо на сетивата и хармонизира настроението. Носи усещане за лекота и радост, като намалява стреса и тревожността и подтиква към творчество. Бергамот – помага за увеличаване на жизнената енергия и действа ободряващо, а финото цитрусово ухание с флорални нотки го е направило ценна съставка в парфюмерията. Неговият аромат придава свежест и лекота на композицията. Употреба: За арома дифузер - добавете няколко капки, според инструкциите на дифузера. За арома вана - добавете 8 - 10 капки към водата за вана. За козметични цели: Преди употреба, винаги разреждайте етеричните масла с базово масло. Не използвайте неразредени етерични масла дирктно върху кожата! Внимание: Само за външна употреба! Да не се приема вътрешно! Пазете от деца! Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ухото, носа и чувствителни части на тялото. Не използвайте в случай на индивидуална непоносимост към масло от пачули, портокал или бергамот. Преди употреба направете тест за чувствителност. Консултирайте се с медицинско лице за употреба по време на бременност, при заболяване или лечение с медикаменти. Съхраняйте на сухо място при темпратура до 25°C. Не излогайте на директна слънчева светлина. Забележка: Информацията, изложена в сайта, има опознавателен характер. За ароматерапевтична употреба се консултирайте с ароматерапевт или медицинско лице.

Състав:

Citrus Bergamia peel oil (масло от бергамот), Citrus Aurantium dulcis peel oil (масло от портокал), Pogostemon Cablin leaf oil (масло от пачули); естествени компоненти на етеричните масла: Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0