Назад
Нов

В наличност

MEDICEUTICALS 100% натурално масло от баобаб 30ml

Код:

43598

Марка:

MEDICEUTICALS

Производител:

Mediceuticals Laboratories

41.90 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MEDICEUTICALS 100% натурално масло от баобаб 30ml

MEDICEUTICALS 100% натурално масло от баобаб 30ml

Неслучайно наричат баобаба „Дървото на живота”. Още от древността, африканците са познавали чудотворните свойства на маслото, извлечено от плода на могъщото дърво, и са го използвали като ефикасно средство за подмладяване.

Маслото от баобаб е известно със способността си бързо да възстановява клетките на кожата, да намалява фините бръчки, да премахва белези и видимо да заличава стриите. Благодарение на отличните си хидратиращи свойства, маслото е незаменим помощник и в поддържането на подхранена, еластична и блестяща коса.

Верни на максимата, че здравата коса започва от здравия скалп, Mediceuticals създадоха BAO–MED® — 100% натурално масло от баобаб за млада и чиста кожа, здрав скалп и красива коса.

BAO–MED® е 100% чисто масло от баобаб, извлечено чрез студено пресоване, нерафинирано и със сертификат за органичен произход.

Маслото има интензивно хидратиращо, подхранващо и възстановяващо действие върху кожата и косата. Натуралното масло от боабаб Mediceuticals BAO–MED® е с богата, златиста текстура, която оставя върху кожата копринено усещане и ненатрапчив аромат.

Състав и полезни свойства
Маслото от баобаб е богато на Омега 3, 6 и 9 мастни киселини, витамини A, C, D, E и F и е едно от маслата с най-високо съдържание на антиоксиданти в света. Благодарение на съвкупността от тези ценни съставки, маслото от баобаб Mediceuticals BAO–MED® има редица полезни свойства и оказва благоприятно влияние върху цялостния вид на кожата и косата.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0