Назад
Най-продавани
-30%

В наличност

BIODERMA PHOTODERM PEDIATRICS SPF50+ Слънцезащитно мляко за деца 200ml

Код:

45358

Марка:

BIODERMA

Производител:

BIODERMA

37.03 лв
Стара цена: 52.90
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIODERMA PHOTODERM PEDIATRICS SPF50+ Слънцезащитно мляко за деца 200ml

Предназначение:
Слънцезащитно мляко за деца от 12-месечна възраст.

Действие:
Тъй като се развива от раждането до зряла възраст, кожата на бебетата и децата е особено деликатна и заслужава специална грижа при излагане на слънце.

Bioderma използват своя опит в кожната биология, за да се погрижат за специфичните нужди на детската кожа: компенсирайки ниските нива на себум и сквален – все още развиващата се естествена бариерна функция и малките резерви от антиоксиданти.

Bioderma advanced research разработи SUN BARRIER TECHNOLOGY, която комбинира UV филтри и витамин E, естествено налични в кожата, и масло от кайсиеви ядки за въвеждане на биомиметични липиди. Тази технология осигурява тройна защита:

Широк спектър UV защита, оптимизирана срещу дългите и къси UVA лъчи  
Антиоксидантна защита за предпазване на естествените резерви на кожата от сквален от UV оксидация и предпазване от дълготрайни вреди  
Защита и подсилване на естествената бариера на кожата
Photoderm Педиатрикс Мляко SPF50+ е предназначен за деца над 12 месеца. На тази възраст, кожата все още се развива и има нужда от помощ, за да се защити при излагане на слънце. Формулата на продукта защитава от UV лъчи и оксидативен стрес, предизвикан от слънцето, и подсилва бариерната функция на кожата със значително намаляване на трансепидермалната загуба на вода след 7 дни употреба.

Продуктът е практичен и високо устойчив, като позволява на децата да останат защитени във водата, в пясъка, при потене и позволява нанасяне върху мокра кожа.

Формулата е създадена с внимателно подбрани съставки, подходящи за деликатна кожа, без излишни елементи, в точното количество и адаптирани за употреба от деца. Тя е подходяща и за атопична кожа, на която традиционната слънцезащита рядко обръща внимание.

Като еко биолози Bioderma вярват, че кожата е жива екосистема във връзка със заобикалящата я среда. Затова техните филтри и формули са тествани върху водни екосистеми. За да ограничат още повече влиянието върху околната среда, опаковката е с помпа, без пластмасова капачка.

Photoderm Педиатрикс, създаден специално да защити собствените защитни сили на деликатната кожа на бебетата и децата при излагане на слънце.

Най-висока широкоспектърна UVB + UVA защита и висока устойчивост Не оставя следи, 8ч. хидратация.

SUN BARRIER TECHNOLOGY: защитава и възстановява деликатната кожна бариера на децата | Много висока широкоспектърна защита, подсилена за къси и дълги UVA лъчи | САМО 4 ЕКОБИОЛОГИЧНИ ФИЛТЪРА | 8ч хидратация | Приятно нанасяне | Не оставя следи, не лепне и не е мазен | За деца над 12 месеца, подходящ за кожа, склонна към атопичен дерматит

Активни съставки:
SUN BARRIER TECHNOLOGY ВЪВ PHOTODERM PEDIATRICS:

Високо технологична слънцезащита
Специално разработена за деликатната кожа на бебета и деца
Много висока защита: широк спектър, подсилен за къси и дълги UVA лъчи
Чрез екобиологичен метод броят на филтрите е намален от 5 на 4, като по този начин кожата не се натоварва с филтри, а в същото време не се променя качеството на слънцезащитата.
Състав:
aqua/water/eau, dibutyl adipate, dicaprylyl carbonate, C12-15 alkyl benzoate, diethylhexyl butamido triazone, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, propanediol, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl triazone, polyglyceryl-6 stearate, glycerin, Brassica campestris/Aleurites fordii oil copolymer, C20-22 alkyl phosphate, 1,2-hexanediol, C20-22 alcohols, microcrystalline cellulose, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, tocopherol, caprylyl glycol, polyglyceryl-6 behenate, sodium citrate, xanthan gum, cellulose gum, o-cymen-5-ol, glycine soja (soybean) oil, sodium hydroxide, diisopropyl sebacate, propylheptyl caprylate. [BI 2027].

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0