Слънцезащитни продукти

Слънцезащита за лице

Слънцезащитни продукти Слънцезащита за лице

Слънчевите лъчи често изкушават с обещания за топлина и приятен загар, но неправилно излагане на слънце може да бъде опасно. Освен да му се радвате, трябва да помислите и за негативния ефект, който UV лъчите имат върху здравето и вида на кожата. 

Вредните слънчеви лъчи могат да доведат до поява на бръчки, петна, а в някои случаи и до рак на кожата. За да избегнете това, е препоръчително да използвате слънцезащита за лице, с която да предпазите кожата си от опасното влияние на слънцето. 

Преди да изберете продукт обаче, е желателно да се консултирате с дерматолог. Той ще прецени кой е най-добрият продукт за нуждите на вашата кожа, с който да предпазите лицето си от слънчевите лъчи.

Какви продукти за слънцезащита за лице ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще намерите богата гама висококачествени продукти за слънцезащита за лице.

В каталога ни ще откриете слънцезащитния крем ANTHELIOS UVMUNE 400 SPF50+ на марката LA ROCHE-POSAY. Той е подходящ за всички типове кожа и е устойчив на вода и изпотяване. Продуктът предоставя добра защита срещу дълбоки клетъчни увреждания и предпазва лицето от UV лъчи. Той не оставя бели следи и може да бъде използван ежедневно.

Друго добро предложения в нашия сайт е слънцезащитният спрей за лице ANTHELIOS ULTRA-LIGHT SPF50+ на същия бранд. Той осигурява много високо ниво на UVB+UVA протекция, с което предпазва кожата от увреждане. Спреят е водоустойчив и има лека текстура, което го прави удобен и приятен за ползване.

При нас можете да намерите и слънцезащитния крем 50 фактор PHOTODERM AQUAFLUID LIGHT, произведен от BIODERMA. Той предоставя чудесна защита от слънцето за хората с по-чувствителна кожа и е устойчив както на вода, така и на топлина и висока влажност. 

В нашата онлайн аптека можете да попаднете и на слънцезащитния флуид SUN SPF50+ Hydro Protect от марката EUCERIN. Той е подходящ за всякакъв тип кожа, включително и чувствителна, и може да осигури високо ниво на защита от вредните слънчеви лъчи. 

Изберете качествени продукти за слънцезащита за лице от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Слънцезащита за лице” и открийте това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!