Назад

В наличност

PALADIN PHARMA SANAVITA GOLA caramelle Arancia Билкови бонбони за гърло с прополис, пчелен мед, горски слез, бяла ружа и шипка с вкус на портокал x 24

Код:

51134

Марка:

PALADIN PHARMA

Производител:

PALADIN PHARMA, Italy

8.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PALADIN PHARMA SANAVITA GOLA caramelle Arancia Билкови бонбони за гърло с прополис, пчелен мед, горски слез, бяла ружа и шипка с вкус на портокал x 24

Билкови бонбони за гърло. С прополис, пчелен мед, горски слез, бяла ружа и шипка, 24 броя с вкус на портокал Подпомага нормалното състояние на гърлото и дихателната система.

Sanavita Gola caramelle Arancia Paladin Pharma са билкови бонбони, които допринасят за облекчаване на гърлото и нормалното състояние на дихателната система
Формулата с приятен портокалов вкус съдържа натурален комплекс от прополис, пчелен мед, горски слез, бяла ружа и шипка с имуностимулиращи, противовъзпалителни и успокояващи свойства.

Полезни ефекти на натуралната комбинация от прополис, пчелен мед, горски слез, бяла ружа и шипка:
Подкрепя имунната система.
Отличава се с антивирусни, противовъзпалителни и антимикотични свойства.
Помага за подобряване на превенцията на респираторни заболявания.
Има естествени дезинфекциращи способности, които съдействат за поддържане на чистота в устната кухина.
Допринася за облекчаване на болката и дразненето в гърлото.
Благоприятства оздравителните процеси при различни заболявания като грип, настинки, бронхити, ларингити и други.
Стимулира отхрачването и освобождаването на дихателните пътища.
Способства за повишаване на енергията и тонуса.
Действие на петте основни активни съставки - прополис, пчелен мед, горски слез, бяла ружа и шипка
Прополис  
Прополисът (клей), е ферментирала при преминаване през храносмилателната система на пчелите смес от смоли, восък и прашец от различни растения, естествено обогатена с ензими. Той е източник на важни за организма витамини, етерични масла, минерални соли и микроелементи, които притежават антибиотични, противовирусни и антимикотични свойства. Прополисът е мощен имуностимулатор, подходящ за подпомагане на превенцията и възстановяването след респираторни заболявания. Също така се характеризира с естествено дезинфекциращо и обезболяващо действие, което допринася за намаляване на болката и дискомфорта в гърлото.  

Пчелен мед 
Пчелният мед е природен продукт от медоносни пчели, който съдържа витамини (C, B, K), минерали (калций, калий, магнезий, фосфор, натрий), аминокиселини (аргинин, глицин, тирозин) и малко количество органични киселини. Медът е популярен като един от най-мощните имуностимулатори с естествени антибиотични свойства. Той съдейства за ограничаване растежа на патогенните организми и възпаленията и подпомага възстановяването на тялото след боледуване.

Екстракт от шипка (плод) 
Шипката е диворастяща роза - многогодишен, бодлив храст от семейство Розови (Rosaceae). Нейните плодове са източник на витамини (А, С, Е, К), минерали (магнезий, калий, калций, манган и др.), флавоноиди, органични киселини и други компоненти с имуностимулиращи, противовирусни и противовъзпалителни свойства. Екстрактът от шипка допринася за намаляване на болката в гърлото и зареждане на тялото с енергия.

Екстракт от горски слез
Горският слез, известен още като “божа ръчица” е част от семейство Слезови (Malvaceae). Той е богат на витамини (А, В, С, Е), минерали (калций, калий, магнезий, селен цинк), инулин, флавоноиди и мастни киселини. Естествените противовъзпалителни свойства на горския слез го превръщат в натурален помощник, който съдейства за намаляване на риска от усложнения при грип и настинка. Слузните вещества в неговия състав насърчават отхрачването и облекчаването на пристъпите на кашлица. 

 

Екстракт от бяла ружа

 

Подобно на горския слез, бялата ружа е представител на семейство Слезови. Тя е наричана още “лечебна ружа”, заради високото съдържание на полезни вещества с противовъзпалителен и отхрачващ ефект. Екстрактът от бяла ружа осигурява ценна доза витамини (особено витамин C), слузни вещества, етерични масла, каротин, минерални соли и други. Помага за прочистване на дихателните пътища, противодейства на възпаленията и подкрепя имунната функция.

 
Съставки: Прополис (0.2%), пчелен мед (5%), екстракт от шипка (плод), eкстракт от горски слез, екстракт от бяла ружа, изомалт, малтитолов сироп, ацесулфам К, лимонена киселина, царевично нишесте.

24 броя с вкус на портокал.
 
Дозировка и приложение
 

Приложение: Подпомага нормалното състояние на гърлото и дихателната система.

Забележка: Прекомерната употреба може да предизвика слабителен ефект!

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни и деца над 3 г. По 1-2 бонбона дневно 

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0