Дерматологични проблеми

Гъбички по ноктите

Дерматологични проблеми Гъбички по ноктите
Най-продавани
-15%
-15%
Стара цена: 10.89 лв
9.26 лв

FORTEX FUNGITER 1% лечебен крем против гъбички 15g


Най-продавани
-15%
-15%
Стара цена: 33.89 лв
28.81 лв

FORTEX FUNGITER 5% лечебен лак за нокти 2,5ml


-5%
-5%
Стара цена: 18.59 лв
17.59 лв

EXODERIL creme 30g


Най-продавани
-30%
-30%
Стара цена: 45.79 лв
31.99 лв

POLINAIL 80mg/g 3.3ml лечебен лак за нокти


-7%
-7%
Стара цена: 39.19 лв
36.59 лв

EXODERIL MAXI лак 5% 50mg/ml - 2.5ml


-7%
-7%
Стара цена: 21.59 лв
20.09 лв

EXODERIL sol 1% 20ml


Най-продавани
Специална цена
30.29 лв

EXODERIL NAILNER лак 2in1 sol 5ml


Най-продавани
9.89 лв

FUNGOFIN cream 1% 15g


Изчерпан

NOVO-NAIL EMTRIX 10ml


Гъбичките по ноктите се срещат често. Това е инфекция, която може да засегне както ноктите на краката, така и тези на ръцете, но по-разпространени са гъбичките по краката.

Причината за поява на гъбички по ноктите са микроорганизми, които възпаляват нокътната плочка. Заради тях ноктите започват да пожълтяват и загрубяват, като е възможно и усещане за парене и сърбеж. Ако не обърнете внимание на този проблем, той може да се задълбочи, а симптомите му да станат още по-неприятни.

Какви продукти за гъбички по ноктите ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голям избор от продукти, които да помогнат при гъбички по ноктите. В каталога ни ще намерите лакове за гъбички по ноктите, спрейове, кремове, включително и хапчета за гъбички по ноктите на краката. С тяхна помощ бързо ще се справите с този неприятен проблем.

Преди да се спрете на конкретно лекарство за гъбички по ноктите, е препоръчително да се консултирате с лекар или фармацевт. Специалистът най-добре може да прецени подходящите продукти и честота на нанасяне за вашия специфичен случай.

За успешно справяне с основните причинители на гъбични инфекции е подходящ кремът против гъбички Екзодерил. Той се използва и при гъбички между пръстите на краката, а не само за такива по ноктите. Нафтифинът, който се съдържа в този крем, убива причинителите на проблема и носи желаното облекчение.

В случаите, за които е предписан лак за гъбички по ноктите, подходяща опция е Батрафен - лечебен лак за нокти, който се справя бързо и ефикасно с гъбичките. Неговото активно вещество достига директно до гъбичния патоген и се справя с причинителя на дискомфорта.

Гъбичките по ноктите на краката могат да бъдат преборени и със спрей. Ламизил убива гъбичките и може да се използва за гъбички по краката, както и за такива по кожата.

Както стана ясно, изборът сред лекарствата за гъбички по ноктите е голям, поради което е препоръчително да се допитате до специалист за най-ефикасния за вас продукт.

Изберете продукти при гъбички по ноктите от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни за лекарства за гъбички по ноктите и се спрете на това, което най-добре отговаря на вашите нужди. С негова помощ успешно ще се справите с неприятните симптоми и ще решите досадния проблем.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня. Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!