Репродуктивните проблеми засягат значителен процент от двойките по света. Причините и факторите, водещи до затруднения със зачеването, са много. Поради това е необходим обстоен преглед при специалист и на двамата партньори.

След него той ще има повече яснота за тяхното здравословно положение и възможните причини за репродуктивните проблеми. Колкото по-рано се посети специалист, толкова по голям е шансът за адекватни и навременни мерки и лечение, водещи до успешно разрешаване на проблема.

Какви продукти за репродуктивни проблеми се предлагат в онлайн аптека Subra

В каталога на онлайн аптека Subra могат да бъдат открити различни продукти, които се използват при репродуктивни проблеми. Те са произведени от марки, познати с високото качество на своите артикули.

Едно от добрите предложения, които можете да намерите при нас, е ANDROSITOL. Това е хранителна добавка, която се предлага под формата на сашета и се използва при намалена репродуктивна способност при мъжете. Тя има благоприятно влияние върху качеството и количеството на спермата и е подходяща при състояния като олигоспермия, олигоастеноспермия и астеноспермия.

Таблетките SPEMAN FORTE са друг бестселър в категорията в нашата онлайн аптека. Те са създадени за мъже и имат положителен ефект върху нивата на тестостерон, качеството на спермата и сексуалната дисфункция.

Двуфазният продукт POLUX FORTE съдържа микроелементи, карнитини, коензим и витамини, които подпомагат плодовитостта и нормалния фертилитет при мъжете. Артикулът се предлага под формата на капсули, които могат да бъдат използвани и от хора, които пушат, употребяват алкохол или са подложени на постоянен стрес.

Висококачествената хранителна добавка REPRODUCT FERTIL увеличава фертилитета както при мъже, така и при жени. В кутията има два вида сашета, пригодени за двамата партньори. Във всяко от тях се съдържа нужната дневна доза витамини, минерали, микронутриенти и фитоекстракти, които се борят с репродуктивните проблеми.

PROFERTIL е продукт, насочен към жените, страдащи от поликистозен овариален синдром. Тази хранителна добавка е разбработена така, че да помогне на тялото да се подготви за бъдеща бременност. PROFERTIL действа срещу хормоналния дисбаланс, който се влияе от редица фактори. Всички те имат неблагоприятен ефект върху жената и нейните репродуктивни способности.

Продукти за репродуктивни проблеми от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Репродуктивни проблеми” и се спрете на това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете сайта ни и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!