Назад

В наличност

O.B Pro Comfort Mini x 8

Код:

9601

Марка:

O.B

Производител:

JOHNSON&JOHNSON

3.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

O.B Pro Comfort Mini x 8

Как действат тампоните?

За разлика от дамските превръзки, тампоните абсорбират менструалната кръв вътре в тялото. По този начин външните гениталии остават удобно сухи и чисти. Тъй като тампонът се поставя вътре във вагината, отвън се вижда само конецът за изваждане. Правилно поставеният тампон се намира в средната част на вагината, където има много малко нервни окончания и затова изобщо не го усещаш. Ако тампонът е на правилното място, той не може да се изплъзне (това не може да се каже за превръзките, които се разместват), защото мускулите на вагината го задържат на мястото му.

С тампоните o.b. Comfort ще се чувстваш чиста, защитена и свободна да правиш каквото пожелаеш, дори по време на месечния си цикъл. Опитай и ще се убедиш!

 

 

Все още ли се страхуваш от тампони?

Тампоните o.b. са специално проектирани за теб. Те са създадени от жена гинеколог с цел да бъдат в идеална хармония с твоето тяло. Можеш да се чувстваш спокойна и безгрижна по време на месечния си цикъл.С o.b. мога да бъда самата себе си.

 

 

Защо тампоните o.b. са толкова надеждни?

Абсорбиращата сърцевина на тампоните o.b. е направена от нишки изкуствена коприна, произведени по специална патентована технология. Вътре в тялото ти тампонът действа като гъба: абсорбира и задържа течността, докато се напои изцяло. Той започва да тече, когато капацитетът му да абсорбира се изчерпи. Тампонът не може да спре цикъла ти или да му повлияе по някакъв начин.Тампоните трябва да се сменят редовно! Кога е време за нов тампон зависи от интензивността на течението и от размера на тампона, който си избрала. През първите дни на цикъла, когато течението е най-обилно, вероятно ще трябва да сменяш тампона на всеки три до шест часа. Когато течението намалее, ще ти бъде достатъчен тампон с по-малък размер (например o.b. comfort или o.b. mini), който можеш да използваш за шест до осем часа.Винаги отстранявай последния тампон в края на цикъла си.

 

 

Какви тампони би трябвало да се използват при първите опити?

Когато използваш тампон за първи път, най-добре е да избереш o.b, comfort, защото техните върхове са тесни и заоблени, което ги прави изключително удобни за употреба. Те са тънки и гладки и могат да бъдат поставяни много лесно.

 

 

Могат ли момичета, които не са имали сексуални контакти, да използват тампони?

Да, можеш да използваш тампони и при първата си менструация. Във възрастта, когато момичетата получават първата си менструация, хименът обикновено е достатъчно мек и еластичен и позволява да използваш тампони с по-малки размери като o.b. comfort или o.b. mini, без да нараниш химена.

 

 

Могат ли тампоните да се използват през нощта?

Тампоните са чудесна защита по време на сън, защото за разлика от превръзките, те не се изплъзват, независимо колко се въртиш и обръщаш. Не забравяй, обаче, че винаги трябва да поставяш нов тампон преди лягане и сутрин, след като се събудиш.

 

 

Как да поставиш тампона правилно?

В листовката, която се намира във всяка кутия, можеш да откриеш подробни инструкции как да поставиш тампона. Не забравяй, че всяко нещо се нуждае от практика, така че с времето използването на тампони ще стане лесно.

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория

Най-продавани
-15%
Очаква доставка
FORTEX FEMIFLORA Интимен гел 200ml
-15%
Участва в промоция
Промо Свети Валентин
Виж инфо
-15%
Стара цена: 9.19 лв
7.81 лв
APIVITA Mini Нежен ежедневен интимен гел с pH 5 75ml
Участва в промоция
Промо Свети Валентин
Виж инфо
28.09 лв
SEBAMED интимен лосион без алкалии PH 3.8 400ml