Назад
Нов

Не е в наличност

MAKEDA Botanics Гуа ша НЕФРИТ

Код:

43678

Марка:

MAKEDA

Производител:

MAKEDA Botanics


Последна продажна цена: 24.80 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MAKEDA Botanics Гуа ша НЕФРИТ

Масаж с гуа ша е естествен метод за алтернативно лечение и облекчаване на проблемни състояния и хронична болка, водещ началото си от Китайската народна медицина. Тази техника се изразява с масажиране на кожата с къси или продължителни движения, които стимулират микроциркулацията в меките тъкани.

 

Според вярванията на народите в древността масажът с камък гуа ша изчиства застоялата енергия в тялото, наричана chi, която може да доведе до възпаления. По този начин тонизира организма, засилва неговата способност да се възстановява и повишава защитните му функции.

 

Плочата от естествен камък е натурално средство за подобряване състоянието и запазване на вечно млад вид на кожата. Гуа ша от нефрит ви осигурява лифтинг процедура, чието редовно приложение гарантира засилено производство на колаген, заличаване на фините линии, избледняване на несъвършенствата, успокояване на зачервяванията и раздразненията при атопична и реактивна кожа.

 

Масажът с гуа ша MAKEDA Botanics носи редица ползи на организма, прилаган върху различни части на тялото:

✓Стимулира производството на колаген
✓Намалява подпухването
✓Премахва тъмните кръгове
✓Стимулира кръвообращението
✓Изглажда фините линии и бръчки
✓Стимулира обновяването на клетките
✓Свива разширените пори
✓Намалява болката в мускулите
✓Облекчава стрес и главоболие
✓Изчиства застоялата енергия
✓Предотвратява възпалителните процеси
✓Помага при болка във врата

 

100% естествен камък от нефрит. Нефритът е камък с много история и от векове е част от азиатската философия. Смятали го за свещен камък, от който е направен трона на Буда. Нефритът традиционно се използва за привличане на любов и пари. Смята се, че е камък на равновесието и изцелението, който премахва тревогите и облекчава емоциите, базирани и породени от страх. Този скъпоценен камък е един от малкото такива, които никога не могат да навредят или да доведе до негативно влияние върху човека, който го носи. Нефритените камъни никога не абсорбират каквато и да е отрицателна енергия от околната среда. Интересен факт е, че нефритът е два пъти по-здрав от стоманата, което се дължи на финото преплитане на дребните влакнести кристали. Името на нефрита произлиза от гръцката дума за бъбрек нефрос (νεφρός), тъй като в миналото се е вярвало, че камъкът лекува бъбречни заболявания.

 

Висока технология. Всяко парче камък е изработено ръчно с най-висока технология, за да се гарантира, че няма свободни крехки части, които да наранят кожата.

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0