Назад

Не е в наличност

NATURPHARMA KALOIDON PLUS крем при белези 30ml

Код:

48714

Марка:

NATURPHARMA

Производител:

NATURPHARMA GERM


Последна продажна цена: 34.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURPHARMA KALOIDON PLUS крем при белези 30ml

Kaloidon Plus®

Калоидон Плюс

 

Белези – усъвършенствана формула - гел

 

СЪСТАВ:

пречистена вода, алантоин, алкохолен екстракт от лук, пулулан, EDTA, натриев бензоат, пропилен гликол, феноксиетанол, карбомер, триетаноламин, гликозаминогликани, бензоена киселина, дехидрооцетна киселина, натриев хиалуронат.

 

ОПАКОВКА: туба 30 мл.

 

ПОКАЗАНИЯ:

Калоидон Плюс е медицинско изделие, което благодарение на своите компоненти, поддържа кожата овлажнена и еластична и по този начин осигурява бързо омекотяване и изравняване на белезите. При вече съществуващи белези и келоиди, улеснява хидратирането и еластичността на втвърдената тъкан и така подобрява външния им вид.

Когато се прилага веднага след затваряне на раната или върху лезии от различно естество, Калоидон Плюс предотвратява появата на кожни дефекти. Преди употреба се уверете, че белегът е оформен и че кожата не е наранена, идеално чиста и суха.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанасяйте Калоидон Плюс няколко пъти на ден с нежен и лек масаж до пълното му абсорбиране.

В случай на удебелени и твърди белези, след намазване с гела може да се направи превръзка. За постигане на най-добри естетични резултати, лечението може да продължи повече от 6 месеца, което е стандартното време на оздравяване.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Употребата на това медицинско изделие е противопоказана при установени или подозирани алергии към някое от веществата, съдържащи се в продукта.

 

ВНИМАНИЕ:

 

Не нанасяйте върху наранена кожа. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да не се използва при дерматологични патологии, които нарушават целостта на кожата. Нанесете продукта с чисти ръце. Да не се използва едновременно с други продукти за локално приложение. Не използвайте, ако опаковката е отворена или повредена. Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от пряка светлина и източници на топлина, при температура под 30°C.

Да се ​​пази далеч от деца. Затворете плътно капачката след употреба.

Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката. Срок на годност след първото отваряне на тубата -  6 месеца. Само за външна употреба.

Изхвърлете тубата след употреба на определените за това места. Страничните ефекти не са известни; да не се използва при индивидуална свръхчувствителност или алергия към някое от веществата, съдържащи се в продукта. В случай на нежелани реакции, незабавно спрете лечението и се свържете с Вашия лекар или фармацевт.

 

 

 

 

Пиктограми:

Вижте инструкциите за употреба

Не използвайте, ако опаковката е повредена

Партиден код

Пазете от светлина

Съхранявайте при температура под

Срок на годност

 

Последна актуализация на текста: януари 2020

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория