Назад

В наличност

PALADIN PHARMA SANAVITA Collirio Monodose Hydraclair Овлажняващи капки за очи 10 монодози x 0.35ml

Код:

50673

Марка:

PALADIN PHARMA

Производител:

PALADIN PHARMA, Italy

9.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PALADIN PHARMA SANAVITA Collirio Monodose Hydraclair Овлажняващи капки за очи 10 монодози x 0.35ml

Sanavita Collirio Monodose Hydraclair Paladin Pharma са овлажняващи капки за очи, които насърчават хидратацията на окото и помагат за облекчаване на дискомфорта. Формулата с провитамин B5, натриев хлорид и HydraFlex (хидрокси пропил метил целулоза) допринасят за намаляване на признаците на сухота, дразнене, усещане за чуждо тяло и други неразположения.  

 

 

Основни ефекти на овлажняващите капки за очи Sanavita Collirio Monodose Hydraclair:


Помагат за подобряване на хидратацията на зрителните органи.
Съдействат за облекчаване симптомите на сухота, дразнене, парене, усещане за чуждо тяло.
Способстват за намаляване на умората в очите.
Стимулират регенерацията на клетките на роговицата.
Допринасят за поддържане на защитата на очите срещу неблагоприятното влияние на различни фактори като прах, дим, мръсен въздух, UV лъчи, козметика, климатизираани помещения, вятър, ниски и високи температури и др.
Насърчават профилактиката на очното здраве. 
Благоприятстват комфорта.
Подходящи за използване с контактни лещи.
Без консерванти и съставки от животински произход.


Действие на трите основни активни съставки - провитамин B5, натриев хлорид и HydraFlex

 

Sanavita Collirio Monodose Hydraclair Paladin Pharma е стерилен, плътен, прозрачен, хидратиращ и подхранващ разтвор на базата на провитамин В5, натриев хлорид и HydraFlex.

 

 

Провитамин B5 

 

Провитамин B5 е водоразтворим витамин с жизненоважна роля, който участва в редица метаболитни процеси и е отговорен за здравето на кожата, косата и очите. Той стимулира клетъчната регенерация на роговицата и допринася за правилната ѝ функция. Отличава се с противовъзпалителни свойства, които подобряват защитата на очите и намаляват риска от поява на възпалителни процеси.

 

Натриев хлорид

Натриевият хлорид, в комбинация с пречистена вода (физиологичен разтвор), е натурално средство за бързо успокояване и подобряване състоянието на лигавиците на носа и очите. Доближава се до процентното съдържание на сол в човешките сълзи и помага за премахване на голяма част от вредните микроорганизми и алергени, които провокират дразнене и повишена чувствителност. Насърчава хидратацията на окото и възстановяването на комфорта.

 

HydraFlex (хидрокси пропил метил целулоза)

 

Хидрокси пропил метил целулозата, в качеството си на повишаващ вискозитета, мукоадхезивен и защитен агент, намира широко приложение в офталмологичните продукти: 

HydraFlex помага за увеличаване на вискозитета. Вискозитетът на формулата е важен фактор, определящ времето на присъствие и действие върху повърхността на очите. 
Благодарение на мукоадхезивните свойства на HydraFlex, Sanavita Collirio Monodose Hydraclair тонизира мукозните мебрани. Слъзният филм се запазва за по-дълго и постига по-голяма ефективност. Особено полезен при синдорма на сухото око.
HydraFlex формира фин защитен слой, който създава бариера срещу неблагоприятното влияние на външните фактори. Такива могат да бъдат замърсен въздух, запрашаване, дим, UV лъчи, декоративна или “бяла”  козметика, дълъг престой в климатизирани помещения, вятър, горещините през лятото, ниските температури през зимните месеци и др.

Sanavita Collirio Monodose Hydraclair

Овлажняващи капки за очи, 10 монодози x 0.35 ml

 

Съставки: Пречиствена вода, провитамин B5, 2%, натриев хлорид, хидрокси пропил метил целулоза, EDTA киселина и фосфатен буфер.

Не съдържа: Консервантни.

Забележка: При бременност се консултирайте с лекар преди употреба. Консултирайте се с вашия лекар или очен лекар, преди да използвате  тези капки в комбинация с контактни лещи. Ако възникне дразнене на очите, прекратете употребата и незабавно се консултирайте с Вашия лекар или оптик.

Противопоказания: Да не се използва при наличие на очна инфекция. Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Начин на употреба: Директно приложение  върху очите

Поставете показалеца си върху долния клепач и го дръпнете леко надолу. С другата ръка поставете флакона точно над долния клепач като внимавате да не го допирате в окото! Капнете 1 или 2 капки в окото и мигнете 2 до 3 пъти, за дасе разпредели равномерно капката. Чрез контактни лещи: Поставете лещата на средния си пръст. Нанесете 1 или 2 капки върху лещата и след това я поставете върху окото. Мигнете 2 до 3 пъти.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Paladin Pharma, Италия

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Плодив, бул. Източен 48 

Тел: 0700 12 498

www.revita.bg; www.paladinpharma.it

Нетно количество: 35 ml

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0