Назад

Не е в наличност

ROGODEX капки за очи 10ml

Код:

26869

Марка:

BIOSHIELD

Производител:

BIOSHIELD BG


Последна продажна цена: 17.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ROGODEX капки за очи 10ml

Рогодекс капки за очи

Rogodex са високоефективни капки за очи, които бързо и ефективно овлажняват повърхността на Вашите очи и осигуряват бързо и продължително облекчение на усещането за сухота в окото.

Благодарение на активните си съставки натриев хиалуронат 0,15% и декспантенол 2%

Рогодекс е ефективен при дразнене, парене, щипане, изгаряне, осветени очи, усещане за чуждо тяло, причинени от различни фактори на околната среда като: прах, дим, UV-лъчи, суха топлина (напр. радиатор/сауна), климатик, вятър, намалена честота на мигане поради продължително гледане на телевизия или концентрирана и продължителна работа с компютър, след лазерна хирургия, плуване в басейни с хлорирана вода.

Описание

Rogodex / Рогодекс капки за очи 10 мл.  – медицинско изделие

ОПИСАНИЕ

Рогодекс капки за очи съдържа натриев хиалуронат 0,15% – дълготраен, интензивен очен лубрикант и декспантенол 2% (провитамин В5), който действа като допълнителен лубрикант за бързо възстановяване на увредената роговица. Рогодекс капки за очи са без  консерванти  и без фосфати.

Рогодекс –интензивна терапевтична грижа

– отлично облекчава сухото око след очна хирургия

– 300 капки в 10мл. бутика /стига за два месеца/

– подобрява заздравяването на рани поради смазващите свойства на декспантенола

– съвместим с контактни лещи

– възстановява естествената защитна бариера на роговицата на окото

– стерилни за 365 дни след отваряне

Рогодекс е медицинско изделие за подобряване на оздравяването на рани. Рогодекс се използва:

  • За лечение на заболявания на коронеята от невъзпалителен произход: корнеална дистрофия, корнеална дегенерация, рекурентни корнеални ерозии и корнелани лезии  при носещи конктактни лещи.
  • Допълнително лечение в случай на: корнеални лезии, при  конюктивални лезии, химически изгарпния, изгаряния и осветени очи.
  • Допълнително лечение  за допълване на  специфичното  лечение на възпалителни лезии от бактериален, вирусен и микотичен произход.
  • Сухо око

В резултат Рогодекс капки за очи носи дълготрайно успокоение във връзка с дискомфорта, свързан със:

  • механичен стрес, причинен от носенето на твърди или меки контактни лещи или от офталмологични диагностични процедури;
  • стрес от околната среда, причинен от система за климатизация, вятър, студ, сухота, въздух замърсен например от цигарен дим;
  • зрителен стрес от продължително взиране, например при работа с компютри, микроскоп или при продължително шофиране на моторни превозни средства.

Без да съдържа консерванти и фосфати, Рогодекс капки за очи също така се понася добре при продължителна употреба.

ПРИЛОЖЕНИЕ

За да отворите бутилката, махнете предпазния пръстен, като издърпате, докато го отстраните изцяло. След това отворете капачката, като дърпате нагоре. Наклонете леко главата си назад, погледнете нагоре и внимателно дръпнете долния клепач. Придържайки контейнера с отвора надолу, капнете една капка в конюнктивалния сак на окото 3 – 5 пъти на ден . Затворете очи бавно, за да може течността да се разпространи равномерно по повърхността на окото.

Избягвайте контакт на отвора на контейнера с окото или ръцете ви. Оставащата капка при отвора трябва да бъде отстранена чрез леко потупване по дъното на бутилката. След употреба затворете бутилката, като притиснете леко капака на отвора. Ако дискомфортът се влоши или не се подобри, моля, консултирайте се с Вашия офталмолог!

Благодарение на специалната иновативна стерилна филтърна система на капкомера, малко количество от продукта винаги остава в бутилката.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0