Назад
Нов

В наличност

THEALOZ DUO collyr 5ml

Код:

19780

Марка:

NOVARTIS

Производител:

NOVARTIS CON HEALT

21.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

THEALOZ DUO collyr 5ml

Капките Thealoz Duo на Thea се използват за предпазване, овлажняване и смазване на окото при лечение на умерен до тежък синдром на сухото око. Те се препоръчват в случай на дискомфорт, “щипане”, чуждо тяло или дразнене на окото. Тези симптоми могат да бъдат предизвикани от външни фактори като вятър, тютюнев дим, замърсяване, прах, слънце или студ, суха топлина, климатик, пътуване, продължително стоене пред екрана на компютър и операция на очите (като рефракционна хирургична интервенция и операция при катаракта).

Характеристики:

Стерилни;
Без фосфати;
Хипотоничен и pH неутрален разтвор;
ABAK мултидозова бутилка - това иновативно и патентовано устройство дава възможност за прилагане на капките за очи през 0.2 µm филтър, предпазващ разтвора от бактериално замърсяване, без наличието на каквито и да е консерванти;
Понася се добре от очната повърхност и може да се използва от лица, носещи всички видове контактни лещи.

Активни съставки:

Трехалоза - естествено вещество, което присъства в много растения и животни и може да съществува при изключително сухи условия. Тя има защитни и хидратиращи (овлажняващи) свойства;
Натриев халуронат - намира се естествено в човешкото око. Той задържа разтвора върху повърхността на окото, осигурявайки продължително облекчение и съкращение на времето за заздравяване на очната повърхност.

Начин на приложение:

По 1 капка във всяко око, 4 - 6 пъти дневно. Поставете капката в джоба на клепача, като леко издърпате долния клепач надолу и погледнете нагоре.

Не трябва да шофирате или да работите с машини, ако след употреба зрението ви е замъглено - изчакайте 5 минути докато то се възстанови (проясни). Изчакайте поне 10 минути между прилагането на друг очен продукт. Не разреждайте капките и не ги смесвайте с други разтвори.


Начин на съхранение:

Да се съхранява при температура 8 - 30°C, на място, което е далеч от пряка слънчева светлина, влага и достъпа на деца. Не използвайте след срока на годност, отбелязан върху бутилката и картонената опаковка. Продуктът може да се използва до 6 месеца след първото отваряне.


Състав:

Трехалоза (3%) ● Натриев хиалуронат (0.15%) ● Натриев хлорид ● Трометамол ● Хлороводородна киселина ● Вода за инжекции.


Опаковка: 5 ml
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0