Назад

В наличност

HANSAPLAST FLEXIBLE еластичен пластир XXL 6мс/9см x 5

Код:

40515

Марка:

HANSAPLAST

Производител:

Beiersdorf

6.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HANSAPLAST FLEXIBLE еластичен пластир XXL 6мс/9см x 5

Hansaplast Flexible еластичен пластир XXL 6 см x 9 см х5 бр e гъвкав водоустойчив пластир, който позволява мобилност в участъка, в който е поставен и защитава от проникването на вода. Употребата му помага да защитите раната от замърсяване и проникване на бактерии, като по този начин съдейства за ускоряване на оздравяването. Хназапласт Флексибъл еластичен пластир XXL 6 см x 9 см х5 бр е подходящ за изолирането на средни до големи рани. Отличният му дизайн с незалепваща марля позволява на раната да диша, като същевременно залепва стабилно, предпазва и омекотява раната. Без риск от алергии, причинени от латекс.

Hansaplast е европейски лидер в производството на пластири с 90-годишна история. Марката Ханзапласт на Beiersdorf е основен експерт в грижата за рани, а продуктите й предлагат ефективни решения при ожулени колена, мазоли и други дребни наранявания.

Beiersdorf AG е немска мултинационална компания, която произвежда и продава продукти за лична хигиена и козметика. Сред марките на Байерсдорф са Eucerin, Nivea, Atrix и много други.

Производител: Beiersdorf AG, Германия.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0