Назад

В наличност

DOPPELHERZ AKTIV спрей за гърло 30ml

Код:

46056

Марка:

DOPPEL HERZ

Производител:

QUEISSER GERMANY

9.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOPPELHERZ AKTIV спрей за гърло 30ml

Силната болка, паренето в гърлото и затрудненото преглъщане често са първите признаци за настъпващо заболяване. Това ни създава дискомфорт и ни изважда от нормалния ритъм.
Силната болка, паренето в гърлото и затрудненото преглъщане често са първите признаци за настъпващо заболяване. Това ни създава дискомфорт и ни изважда от нормалния ритъм. Може да отложи важни работни срещи или други ангажименти, защото няма подходящо време за боледуване. Възпаленото гърло, често е причинено от вируси или бактерии, но може да бъде предизвикано и от прах, дим, както и от настинка. Вирусите и бактериите първо атакуват нашите лигавици, които са „входната врата“ за този тип инфекции. На „първа линия“ и най-бързо реагиращи са лигавиците на гърлото и на носа.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДОПЕЛХЕРЦ® АКТИВ СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ОБЛЕПИХА?
Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха е ефективно медицинско изделие, което съдържа специално разработен MUCOTANNIL® комплекс за лечение на раздразнения в гърлото и често срещаните свързани симптоми като болка, дискомфорт при преглъщане, парене и сухота.

Практичният пулверизатор на  Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха осигурява насочено локално дозиране, което прави продуктът лесен и удобен за приложение.

СЪСТАВ НА ДОПЕЛХЕРЦ® АКТИВ СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С ОБЛЕПИХА
MUCOTANNIL® комплекс – иновация, сигурност и ефективност

MUCOTANNIL® комплекс представлява иновативен, патентован, молекулен комплекс от полизахариди и облепиха, който осигурява мукоадхезивни защитни бариерни свойства, защитава раздразнената лигавица и успокоява болката в гърлото.  

Хидроглицеринов екстракт от широколистен живовляк (Plantago major),
Екстракт от корен на женско биле (Glycyrrhiza glabra)
Етерично масло от мента
Ментол и анетол
Медицинско изделие, моля преди употреба прочетете внимателно листовката.

Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха - механизъм на действие
Благодарение на своята адхезивност, полизахаридите, съдържащи се в Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха, образуват мукоадхезивен гел, който прилепва към лигавицата, осигурявайки защитен и бариерен ефект и предпазвайки я от раздразнения. Полизахаридите в спрея за гърло са способни също да задържат вода и по този начин осигуряват хидратация на раздразнените тъкани.

Освен това, танините, съдържащи се в Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха, утаяват слюнчените и слузните протеини, образувайки бариера, която допълнително предотвратява адхезията (полепването) на външни дразнители и действа срещу болката, усещане за парене и затруднено преглъщане.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Свръзани продукти

Най-продавани
11.29 лв
DOPPELHERZ AKTIV DETOX COMPLEX x 40 caps
Най-продавани
-10%
-10%
Стара цена: 12.69 лв
11.42 лв
DOPPELHERZ AKTIV LACTO-PRO x 20 caps