Назад

Не е в наличност

MANUKA BENEFIT Дъвчащи таблетки за гърло с мед от Манука x 20 tabl

Код:

49135

Марка:

MANUKA BENEFIT

Производител:

OPTIMA, ITALY


Последна продажна цена: 31.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MANUKA BENEFIT Дъвчащи таблетки за гърло с мед от Манука x 20 tabl

ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ ЗА ГЪРЛО С МЕД ОТ МАНУКА оказват благотворно действие върху дихателните пътища и раздразненото гърло. Това е хранителна добавка на базата на мед от манука и етерично масло от манука. С ацерола, лечебна мъдрица, невен и смирна. С фруктоза и подсладител, извлечен от листата на Stevia Rebaudiana. Има лек балсамов ефект.Компоненти на ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ ЗА ГЪРЛО С МЕД ОТ МАНУКА
Мед от манука: Известен със своите антибактериални свойства, той се използва за подпомагане на заздравяването на рани, успокояване на възпалено гърло и поддържане здравето на орофарингеалната лигавица.
Етерично масло от манука: също притежава антибактериални свойства, като помага при респираторни заболявания и поддържа цялостното здраве на дихателните пътища.
Екстракт от Ацерола: мощен източник на витамин С, поддържа имунната функция, образуването на колаген и действа като антиоксидант.
Екстракт от Лечебна мъдрица: традиционно се използва за поддържане здравето на дихателните пътища и храносмилането и може да има противовъзпалителни свойства.
Витамин C: основно хранително вещество, което поддържа имунната система, производството на колаген и действа като силен антиоксидант.
Екстракт от Невен: известен със своите противовъзпалителни и противогъбични свойства, често се използва за успокояване на кожни и други раздразнения.
Ползи на ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ ЗА ГЪРЛО С МЕД ОТ МАНУКА
Антибактериални свойства, чрез които помага за успокояване на възпалено гърло и облекчаване на дискомфорта.
Подкрепя здравето на дихателните пътища и оказва антиоксидантен ефект;
Помага за облекчаване на респираторен дискомфорт като кашлица и дразнене в гърлото.
Осигурява облекчение при болки в гърлото и леки раздразнения в носоглътката.
Удобни и лесни за прием навсякъде и по всяко време.
Без изкуствени оцветители или ароматизанти.
Не съдържа глутен. Не съдържа лактоза.
Подходящ за вегетарианци. 

Фруктоза, Ацерола (Malphiglia Punicifolia L.) сух  екстракт от плод* TIt **50% L-аскорбинова киселина, аромати, антисвързващо вещество: силициев диоксид, Мед от манука (Leptospemum Scoparium J.R Frost & G. Frost) прах*, Лечебна Мъдрица  (Sisybrium oficinale Scop) сух екстракт от върхчета  и цветове*, Невен (Calendula oficinalis L) цветове сух екстракт*, антислепващ агент: магнезиев стеарат, стабилизатор: скорбяла, Смирна (Commiphora molmot engl.) сух екстракт от смола*,Манука ( Leptosperemum Scoparium J.R Frost & G.Frost) етерично масло от листа, подсладители: Стевиол гликозиди от Stevia rebaudiana.

*Съдържа малтодекстрин.** Tit=титриран.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0