Назад

В наличност

NOSKO аспиратор за нос за изсмукване с уста

Код:

23830

Марка:

NOSKO

Производител:

CEUMED

12.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NOSKO аспиратор за нос за изсмукване с уста

Nosko назален аспиратор, намалява възможността от развитието на усложнения в следствие на една обикновена хрема. Облекчава дишането на Вашето дете и го прави по-спокойно. Улеснява кърменето – при запушено носле кърменето се затруднява и води до раздразнение както при детето, така и при майката.

Описание:

Nosko Аспиратор за нос за изсмукване с уста е медицинско изделие, което се използва за отстраняване на секретите, които са се събрали в носа на вашето бебе или дете, като по този начин спомага за облекчаване на неговото дишане, избягвайки възможни усложнения. Nosko Аспиратор за нос е изключително лесен за използване и за почистване, безопасен, безшумен, заема малко място, може да се стерилизира, направен от медицинска пластмаса без Бизфенол А, която е биосъвместима и не предизвиква дразнене и алергии. Подходящ за новородени.

Начин на употреба:

Препоръчително е преди всяка процедура да промиете нослето с физиологичен разтвор. Може да се доверите на Nosko спрей 30 мл. изотоничен разтвор на морска вода.

Поставете накрайника за уста, намиращ се в края на тръбичката, във вашата уста, а меката част на аспиратора за нос - в носа на бебето. Вакуума можете да регулирате със силата на всмукване с устата си. За постигане на добър ефект едната ноздра винаги трябва да се затвори. Изсмукването да се извършва с прекъсвания докато ноздрата не се изпразни от секретите.

Внимание:

Преди и след всяка употреба стерилизирайте в кипяща вода. НЕ Е ПОДХОДЯЩО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ В МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА.

След изсушаване да се съхранява сглобен, на чисто място.

Използването на аспиратора изисква повишено внимание при наранена ноздра, склонност към кървене на носа, хронично кървене.

При използването му е необходим надзор!

Съдържание:

Пластмасовите части на аспиратора за нос и неговата тръбичка, порести филтри за многократна употреба.

Производител: Ranyak Georgy, Унгария.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0