Назад
Нов

В наличност

NOSKO BABY гел за първи зъбки 15ml

Код:

42214

Марка:

NOSKO

Производител:

CEUMED

7.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NOSKO BABY гел за първи зъбки 15ml

NOSKO BABY гел за първи зъбки 15ml

който има успокояващо действие при нараняване или раздразнение. Подходящ за употреба за бебета над 3 месеца, както и за деца и възрастни.

Не съдържа захар.

Обогатен с натурални растителни активни съставки - екстракт от лайка с противовъзпалително действие, екстракт от корени на валериана, който е известен със своите успокояващи свойства и прополис с антибактериални свойства и подпомагащ локалната анестезия.

Облекчава симптомите по време на никнене на зъби, болката във венците в случай на дразнене или лезии, причинени от ортодонтски уреди или протези, или дразнене на устната лигавица, причинено от някои храни.

VALERIANA OFFICINALIS EXTRACT 5%, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT 5%, PROPOLIS EXTRACT 5%, натриев алгинат (растителен екстракт), растителен глицерин, растителна фруктоза, пентилен гликол (естествен консервант), естествен аромат на портокал, пречистена вода.

Nosko Гел за първи зъбки – медицинско изделие с натурални съставки за успокояване на болката и възпалението на венците при никнене на първи зъбки.

Натурални растителни активни съставки.
Без захар.
Без алкохол.
От 3 месеца.
Медицинско изделие.
Носко гел за първи зъбки съчетава екстракт от лайка с противовъзпалително действие, екстракт от корени на валериана - добре известен със своите успокояващи свойства и прополис с антибактериални свойства и подпомагащ локалната анестезия. Nosko гел за първи зъбки облекчава болката и дразненето във венците при никнене на първи зъбки и дразненето на устната лигавица, причинено от някои храни. Nosko гел за първи зъбки съдържа само натурални растителни активни съставки и не съдържа захар, ментол, алкохол или синтетични аналгетици.

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0