Назад

В наличност

NOSKO OIL назален спрей 10ml

Код:

31886

Марка:

NOSKO

Производител:

CEUMED

11.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NOSKO OIL назален спрей 10ml

Сух въздух, климатици, прашна среда, честа употреба на лекарства за впръскване в носа, алергии, проблеми с носа и гърлото – всички те може да причинят сухота и сърбеж на носната лигавица. Това е съпроводено не само с дразнещи усещания и кихане, но и с формиране на сухи корички, при отстраняването на които може да се стигне и до разраняване. Сухата назална лигавица води до намалена защитна функция и нарушен мукоцилиарен клирънс – което пък от своя страна е причина за по - ниски нива на кислород достигащ белите дробове.

Nosko Oil представлява естествен лубрикант за нос, разработен на основата на 100% пречистено сусамово масло. Спреят овлажнява и успокоява лигавицата, премахва сърбежа и предотвратява образуването на сухи корички, като същевременно повишава естествената защита срещу грипни състояния. Когато лигавицата на носа е суха и разранена, ставаме по-уязвими за болестите. С Носко Ойл ще се чувстване по-защитени и сигурни. Багатото на витамин Е, калций, магнезии и полиненаситени мастни киселини сусамово масло ревитализира носната лигавица и подобрява функционалността и. Маслото образува защитен филм върху лигавицата, като по този начин увеличава бариерните ѝ функции и предпазва от навлизането на бактерии, вируси и други патогени в организма.

 

Начин на употреба:

Впръсквайте от 1 до 3 пъти във всяка ноздра 3 пъти на ден. Оптималният ефект настъпва след 10 дни употреба. При апликацията на спрея, течността навлиза в носната кухина, не като микродифузия, а като капка. Поради тази причина, притискайте за няколко секунди ноздрите си и дръжте главата си изправена.

 

Внимание:

Продуктът е предназначен за възрастни и деца над 2 г.

Не ползвайте, ако сте хиперчувствителни (алергични) към сусамово масло.

Бъдете внимателни при бременност и кърмене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.

 

Състав:

Сусамово масло (химически чисто), Ph. Eur. 100%.

 

Производител: Pharmacure Health Care AB, Швеция

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0