Назад

В наличност

DENTAID VITIS четка за зъби за деца над 6г

Код:

29355

Марка:

DENTAID

Производител:

DENTAID

7.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DENTAID VITIS четка за зъби за деца над 6г

Vitis Junior Toothbrush 6+ e висококачествена четка за миене на зъби, разработена специално за деца над 6 години. Има фини и меки влакна, които почистват деликатно зъбите, като същевременно не дразнят венците. Витис Джуниър Четка за зъби 6г+ има изключително фини Tynex влакна и малка кръгла глава, адаптирана към детската уста. В средата на четината има точка в различен цвят, която маркира желаното количество паста, което може да използвате за нуждите на бебето в периода на израстването на зъбките. 

VITIS е марка, ангажирана с разработването и производството на висококачествени продукти за орална хигиена. Брандът има най-широката и специализирана гама от ръчни и електрически четки за зъби, пасти за зъби и вода за уста.

Dentaid e международна компания, ангажирана в производството на висококачествени и ефикасни продукти за отлична дентална хигиена. Портфолиото й включва първокласни продукти, които се грижат за здравето и усмивката на цялото семейство. 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0