Назад
-10%

В наличност

PHILIPS SONICARE накрайник за ел. четка за зъби x 4 All in One HX9092/10

Код:

50827

Марка:

PHILIPS

Производител:

PHILIPS

56.24 лв
Стара цена: 62.49
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PHILIPS SONICARE накрайник за ел. четка за зъби x 4 All in One HX9092/10

Иновативната стандартна глава Premium All-in-One за цялостна орална грижа. Предоставя ефективно почистване и избелване на зъбите като едновременно се грижа за здравето на венците.
Стандартна глава Premium All-in-One за електрическа четка за зъби Philips Sonicare осигурява до 20 пъти повече премахване на плака, до 100% намаляване на оцветяването и до 15 пъти по-здрави венци само за 2 седмици.
Прецизно извитите косъмчета на Стандартна глава Premium All-in-One Philips Sonicare са специално създадени възможно най-ефективно премахване на плаката.
Извитият профил на главата помага на косъмчетата да се адаптират и да достигнат до най-труднодостъпните места за изключителна орална грижа.
Триъгълните върхове на Стандартна глава Premium All-in-One Philips Sonicare премахват петната по-ефективно от заоблените косъмчета. Формата им позволява повече контакт с повърхността на зъбите за по-ефективно премахване на петна.
Страничните косъмчета на накрайника почистват деликатно линията на венците като се огъват нежно, за да компенсират допълнителния натиск.
Функцията BrushSync напомня когато е време за смяна на главата за електрическа четка за зъби Philips Sonicare.
Лесно поставяне с едно щракване върху дръжката на четка за зъби Philips Sonicare.
Стандартна глава Premium All-in-One Philips Sonicare е иновавитен продукт за цялостна орална грижа, създаден след най-задълбочените проучвания досега. (комбинация от познанията на професионални стоматолози, експерти в грижата за устната хигиена, инженери и дизайнери).

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0