Назад
Най-продавани

В наличност

ELUDRIL CLASIC DUO вода за уста 500ml 1+1

Код:

4112

Марка:

ELUDRIL

Производител:

PIERRE FABRE

35.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ELUDRIL CLASIC DUO вода за уста 500ml 1+1

Eludril Classic вода за уста спомага за поддържане на добра орална хигиена, успокоява дразненето на венците и се бори с натрупването на зъбна плака. Нейната формула, включваща хлорхексидин диглюконат (0,10%) и хлорoбутанол (0,5%), осигурява антибактериално и успокояващо действие. Тя помага и за почистване на устната кухина след пародонтална терапия или като допълнение към нея, както и в специфични ситуации, като например: дразнене на венците, свързано с натрупване на плака, носене на брекети или импланти.

Подходяща за възрастни и деца на възраст над 6 години.

• АНТИБАКТЕРИАЛНА с 0,10% хлорхексидин диглюконат.

• УСПОКОЯВАЩА благодарение на свойствата на 0,5% хлоробутанол.

• АНТИПЛАКОВА: за поддържане на здрави зъби и венци.

GLYCERIN. ALCOHOL. AQUA. AROMA. CI 16255. CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE. CHLOROBUTANOL. DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE. LIMONENE. MENTHOL

2 пъти на ден в продължение на 15 дни

Сутрин и вечер след миене на зъбите напълнете мерителната чашка с 15 ml от разтвора за възрастни или 10 ml за деца на възраст от 6 до 12 години. Напълнете я с хладка вода до горната маркировка. Използвайте в продължение на 15 дни или както е препоръчано от вашия зъболекар. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките на този разтвор. Не използвайте при бременност или кърмене. Понякога продължителната употреба може да причини оцветяване на зъбите и езика, което изчезва след измиване на зъбите. В някои случаи вкусът ви може да бъде засегнат в началото на употребата на продукта – това обикновено изчезва след продължителна употреба.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0