Назад

В наличност

DENTAID VITIS комплект Ortho - вода за уста 500ml+паста за зъби 100ml+четка за зъби подарък

Код:

29384

Марка:

DENTAID

Производител:

DENTAID

28.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DENTAID VITIS комплект Ortho - вода за уста 500ml+паста за зъби 100ml+четка за зъби подарък

Комплект Vitis Orthodonic съдържа: 1 брой Вода за уста х500 мл. + 1 брой Паста за зъби х100 мл. + 1 брой Четка за зъби.

Vitis Orthodonic Вода за уста представлява ежедневна грижа за хора с ортодонтски апарати (брекети) от Витис Ортодонтик Дентаид. Предотвратява появата на кариес и лош дъх, поддържа доброто състояние на венците и намалява натрупването на плака. С вкус на ябълка и мента. Не съдържа алкохол и глутен. Предлага се в опаковка от 500 мл.

Vitis Orthodonic Паста за зъби е предназначена за хора с ортодонтски апарати (брекети). Пастата за зъби Витис Ортодонтик е създадена за ежедневна употреба. Заздравява емайла, предотвратява появата на кариес и лош дъх. Поддържа венците здрави и намалява натрупването на плака. Помага за почистване на брекетите. С вкус на ябълка и мента. Без алкохол. Без глутен. Предлага се в опаковка от 100 мл.

Vitis Orthodonic Четка за зъби е създадена за почистване на брекети от марката Дентаид. Отстранява плаката, като оставя венците и зъбите чисти. Четката е с малка заоблена глава за лесно почистване на труднодостъпните зони и включено в опаковката предпазно капаче. Притежава ергономична и гъвкава дръжка с възможност за персонално адаптиране, в зависимост от индивидуалните потребности.

Състав:
Vitis Orthodonic Вода за уста съдържа: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Xylitol, Poloxamer 407, Disodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Acesulfame, Cetylpyridinium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Sodium Fluoride, Aroma, C.I. 42051, C.I. 19140, Limonene. Съдържа натриев флуорид 226ppm.

Vitis Orthodonic Паста за зъби съдържа: Aqua, Sorbitol, Silica, Glycerin, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Gluconate, Sodium Lauryl Sulfate, Xylitol, Sodium Fluoride, Menthone Glycerin Acetal, Sodium Saccharin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Sodium Methylparaben, Lactic Acid, Cetylpyridinium Chloride, Aroma, Limonene. Съдържа натриев флуорид 1450ppm / 0,32%.

Vitis Orthodonic Четка за зъби съдържа: Патентовани V - образни Tynex влакна за отстраняване на плаката.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0