Назад

В наличност

PEARL DROPS HOLLYWOOD SMILE избелваща паста за зъби 50ml

Код:

10117

Марка:

PEARL DROPS

Производител:

Church & Dwight

7.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PEARL DROPS HOLLYWOOD SMILE избелваща паста за зъби 50ml

Pearl Drops White Sparkle Toothpaste e избелваща паста за зъби, която преобразява усмивката ви, като внимателно премахва петната, образувани от ежедневния прием на чай, кафе и вино, и в същото време предотвратява появата на кариес. Пърл Дропс Уайт Спаркъл Избелваща гел-паста за зъби е подходяща за възрастни и деца над 7 години. Формулата почиства, полира и избелва зъбите, за да разкрие по-ярка, искряща усмивка, която се откроява в тълпата. Независимо от повода, оставете увереността ви да блесне с тази нежноизбелваща паста за полиране на зъбите. Съдържа натриев флуорид (1100 ppm F).

Марката Pearl Drops се занимава с разработка на специални продукти за грижа за устата, които са предназначени за съвършено почистване и избелване на зъбите. С помощта на най-новите технологии и научни познания марката Pearl Drops ще ви помогне да получите непреходна красива усмивка, която блести. Продуктите Pearl Drops щадят зъбния емайл, умеят да отстранят нежеланите тъмни петна по зъбите и са подходящи за пушачи.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0