Назад

Не е в наличност

BIOREPAIR вода за уста биорепеър 500ml

Код:

45000

Марка:

BIOREPAIR

Производител:

COSWELL


Последна продажна цена: 12.80 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIOREPAIR вода за уста биорепеър 500ml

BIOREPAIR вода за уста биорепеър 500ml

Biorepair® вода за уста съдържа биореактивни микрометрични частици microRepair®, съставени от химикал, наречен карбонат цинк апатит, формула, много подобна на зъбния емайл. MicroRepair® се интегрира в повърхностната структура на емайла и дентина, прониквайки дори в най -малките несъвършенства на зъба, като го възстановява. Нелекуван зъб. Емайлът има микропукнатини, невидими за окото, които компрометират здравето на зъба. BioRepair® действие. MicroRepair прониква в микропукнатини, които възстановяват емайла. Зъб, третиран с Biorepair® създава защитен слой срещу кариес, зъбна плака и зъбен камък.

Четворно действие:
Възстановява и защитава зъбния емайл. Съдържа microRepair®, биоактивни частици хидроксиапатит, които възстановяват и защитават зъбния емайл, като лесно проникват дори в труднодостъпните зони за четката за зъби. В допълнение, тя има лека текстура, която позволява още по -добро сцепление, повишавайки ефективността на частиците microRepair®.
Предотвратява и предпазва от плака, зъбен камък и кухини. Благодарение на синергията на цинкови йони, съдържащи се в microRepair®, и ZN молекулата (PCA) 2 има ефективно антисептично действие срещу образуването на бактериална плака, зъбен камък и кариес. Противодейства на дентинната свръхчувствителност.
Помага за възстановяване на естествената бариера на зъбите срещу чувствителността. Използвана ежедневно, тя образува защитна бариера на нервните окончания, източник на свръхчувствителност и болка.
Предпазва венците. Благодарение на антибактериалните свойства на Zn (PCA) 2, той предотвратява образуването на плака по венците, като ефективно противодейства на появата на гингивит. Не съдържа алкохол. Липсата на алкохол е най -полезна за лигавиците, като по този начин се избягват дразнещите ефекти.

Не съдържа хлорхексидин.
Не съдържа алкохол.
Не съдържа багрила.
Поради антибактериалното действие на синергията между Zn йони (PCA) 2, присъствието на хлорхексидин не е необходимо. Следователно не оцветява или пожълтява зъбите. Специална формула. Специфичният му вискозитет е специално проектиран да има по-висока адхезия, повишавайки ефективността на микрочастиците microRepair® и удължавайки действието на защитната бариера върху зъбния емайл.

Aqua, Sorbitol, Xylitol, Zinc PCA, Cellulose Gum, Zinc Hydroxyapatite*, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Mentha Arvensis Leaf Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Myristol Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Limonene

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0