Орална хигиена

Води за уста

Орална хигиена Води за уста
-20%
-20%
Стара цена: 16.79 лв
13.43 лв

DENTAID вода за уста VITIS Sensitive 500ml


-20%
-20%
Стара цена: 7.99 лв
6.39 лв

DENTAID PERIOAID вода за уста 0.12% CHX + 0.05% CPC 150ml


-20%
-20%
Стара цена: 16.79 лв
13.43 лв

DENTAID PERIOAID вода за уста 0.12% CHX + 0.05% CPC 500ml


-20%
-20%
Стара цена: 16.79 лв
13.43 лв

DENTAID PERIOAID вода за уста 0.5% CHX + 0.05% CPC 500ml


-20%
-20%
Стара цена: 16.79 лв
13.43 лв

DENTAID VITIS вода за уста Gingival 500ml


-20%
-20%
Стара цена: 16.79 лв
13.43 лв

DENTAID VITIS вода за уста Orthodontic 500ml


Добрата орална хигиена помага за здрава и красива усмивка, както и за предотвратяване на различни проблеми като лош дъх, кариеси и заболявания на венците, които от своя страна могат да доведат и до проблеми със здравето на целия организъм.

Основни компоненти на една добра рутинна грижа за устната кухина са редовното измиване на зъбите с четка и паста, почистване с конец и водата за уста. Те помагат за премахване на натрупвания, плака, бактерии и хранителни частички от повърхността на зъбите, междузъбните пространства и венците. Липсата на добра рутинна грижа може да доведе не само до кариеси, проблеми с храносмилателния тракт и заболявания като пародонтоза, но и до сърдечни заболявания, респираторни инфекции и други сериозни здравословни проблеми.

Водата за уста е ценен компонент в една добра рутина, защото помага за достигане на труднодостъпни места, които могат да се пропуснат от четката или конеца за зъби. Освен добро почистване, тя помага и за свеж дъх, а някои води за уста биха могли да помогнат и за намаляване натрупването на плаката, като така редуцират риска от кариеси и заболявания на венците (включително възпаление и риск от гингивит).

Какви води за уста ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голяма гама води за уста, които да ви помогнат в грижата за устната хигиена. 

Водата за уста Trisa Revital Sensitive помага за свеж дъх, предпазване на зъбите от кариеси и чувствителност и болка. Complete care от същия бранд заздравява, предпазва от кариес и редуцира образуването на плака.

Eludril Gums е вода за уста за венци, склонни към болка и чувствителност, която редуцира раздразненията и помага за успокояването им. Водата за уста е лесна за употреба, с приятен ментов аромат и подходяща за възрастни и деца над 12 години.

Антисептична вода за уста, подходяща за използване преди или след дентални интервенции, е PerioAid. Тя съдържа 0,12% хлорхексидин диглюконат и 0,05% цетилпиридиниев хлорид.

Търсите вода за уста за възпалени венци? Dentaid Vitis вода за уста Gingival е създадена специално за деликатна грижа за чувствителни венци. Тя предпазва от кървене и спомага за оптимално добра орална хигиена.

При нас ще откриете вода за уста, която да ви помогне да подобрите рутинната си грижа, да имате свеж дъх, здрави венци и цялостна орална хигиена.

Винаги използвайте водата за уста според указанията на продукта. Препоръчително е да се консултирате с вашия зъболекар или фармацевт, за да ви помогне в избора на правилната вода за уста за вашите специфични нужди.

Изберете вода за уста от онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голяма гама води за уста за най-различни нужди, включително за свеж дъх, кървене на венци или чувствителност и болка.
Разгледайте категорията, за да откриете подходящите за вашите нужди продукти.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня. Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!