Назад

В наличност

DENTAID VITIS вода за уста Whitening 500ml

Код:

29379

Марка:

DENTAID

Производител:

DENTAID

16.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DENTAID VITIS вода за уста Whitening 500ml

Vitis Whitening Избелваща вода за уста 500 мл e висококачествена вода за уста, създадена специално за възстановяване на естествената белота на зъбите. Употребата й съдейства за поддържането на оптимална устна хигиена, като същевременно подпомага поддържането на блестяща усмивка. Витис Уайтънинг Избелваща вода за уста 500 мл успешно почиства зъбната плака и по този начин предпазва от кариес и развиване на бактерии в устната кухина. Обогатена е с Поливинилпиролидонът (PVP), който премахва петната и предотвратява повторната им поява и нано частици хидроксилапатит, който изглажда неравните повърхности, регенерира ги и ги направи естествено гладки и блестящи. С освежаващ вкус на мента.

VITIS е марка, ангажирана с разработването и производството на висококачествени продукти за орална хигиена. Брандът има най-широката и специализирана гама от ръчни и електрически четки за зъби, пасти за зъби и вода за уста.

Dentaid e международна компания, ангажирана в производството на висококачествени и ефикасни продукти за отлична дентална хигиена. Портфолиото й включва първокласни продукти, които се грижат за здравето и усмивката на цялото семейство. 

Състав:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Xylitol, PVP, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hexametaphosphate, Pentasodium Triphosphate,Tetrapotassium Pyrophosphate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Methylparaben, Potassium Acesulfame, Sodium Lauryl Sulfate, Carbomer, Menthone Glycerin Acetal, Hydroxyapatite (Nano), Sodium Saccharin, Potassium Chloride, Aroma, C.I. 42051.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0