Назад

В наличност

ELMEX JUNIOR Вода за уста 6-12г 400ml

Код:

44599

Марка:

ELMEX

Производител:

ELMEX

10.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ELMEX JUNIOR Вода за уста 6-12г 400ml

Elmex Junior Вода за уста 6-12 г 400 мл е създадена специално, за да се грижи за устната хигиена на деца от 6 до 12 години. Тя осигурява ефективно и деликатно почистване на зъбите на малчуганите, включително в междузъбните пространтства, като същевременно предпазва от появата на кариес. Елмекс Джуниър Вода за уста 6-12 г 400 мл има балансиран състав и съдържание на амин флуорид, който спомага за създаването на защитен филм около зъбите. Гарантира висококачествена грижа и отлично здраве на детските зъби.

Еlmex e марка от висококачествени продукти за орална хигиена на швейцарската GABA Holding AG. Компанията е производител и специалист в изследванията, разработването и предлагането на пазара на иновативни и високоефективни продукти в областта на грижата за устната кухина. От 2014 г. е част от голямото семейство на Colgate-Palmolive.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0