Назад
Нов

В наличност

GUM ORIGINAL WHITE вода за уста 500ml

Код:

5746

Марка:

GUM

Производител:

SUNSTAR G.U.M

12.74 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

GUM ORIGINAL WHITE вода за уста 500ml

GUM Original White Избелваща вода за уста е специално създадена, за да поддържа и възстановява естественото бяло оцветяване на зъбите. Има благоприятен ефект за справяне с петна от храна, напитки, пушене и лекарства и за предотвратяване на повторното им появяване. ГЪМ Ориджинал Уайт Избелваща вода за уста нежно разтваря съществуващите оцветявания по емайла, благодарение на уникалния си агент Stain Clear ™. Подсилва и защитава зъбния емайл благодарение на комбинацията от флуорид и изомалт. Има благоприятен ефект върху венците в резултат на отличното действие на витамин Е, провитамин В5 и алантоин. Има нежно антибактериално действие и не съдържа алкохол.

GUM е американска марка дентални продукти, която предлага качествени решения за всички ваши нужди за грижа за устната кухина - от ежедневието до усъвършенствана грижа за венците, ортодонтските нужди и др. ГЪМ е водеща марка на Sunstar - глобална организация със седалище в Швейцария, която обслужва професионалисти в областта на устната кухина и потребители в 90 страни по света. Мисията на Sunstar е да подобри здравето и благосъстоянието на хората навсякъде чрез своите продукти.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0