Назад

В наличност

ЧИСТО Дезинфекциращ препарат спрей за баня 700ml

Код:

41019

Марка:

ЧИСТО

Производител:

AROMA

8.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ЧИСТО Дезинфекциращ препарат спрей за баня 700ml

Прочетете внимателно етикета преди употреба! Препаратът е готов за употреба. Напръскайте повърхностите и оставете препаратът да действа в продължение на 5 минути. Изплакнете обилно с вода или отстранете пяната с влажна кърпа или гъба. При силно замърсяване, повърхността може да бъде третирана отново. Ако не сте сигурни как ще подейства препарата, опитайте първо върху малка скрита част от повърхността , която искате да почистите.Експозиционно време – 5 минути.

СЪДЪРЖА: Активно вещество: четвъртични амониеви съединения, бензил-C12-16-алкилдиметил, хлориди - 2.0g/100g; и още: нейоногенни ПАВ <5%; фосфорна киселина <5%; лимонена киселина<5%; натриев хидроксид <1,5%; парфюм.

ЧИСТО Дезинфекциращ препарат спрей за баня 700ml

Опасно! Предупреждения за опасност: H314 Причинява тежки изгаряния на кожата и сериозно увреждане на очите; H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект.Препоръки за безопасност: Да се съхранява извън обсега на деца; Да се избягва изпускане в околната среда; Използвайте предпазни ръкавици, предпазно облекло, предпазни очила, предпазна маска. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Изплакнете устата. Не предизвикайте повръщане. ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА(ИЛИ КОСАТА): Незабавно свалете цялото замърсено облекло. Облейте кожата с вода/вземете душ. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате.При експозиция или неразположение: Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. Да се съхранява под ключ; Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с нормативната уредба.“Внимание! Да не се използва с други продукти. Може да отдели опасни газове (хлор)!”
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0