Назад

В наличност

ЧИСТО Дезинфекциращ препарат за под магнолия 960ml

Код:

41024

Марка:

ЧИСТО

Производител:

AROMA

6.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ЧИСТО Дезинфекциращ препарат за под магнолия 960ml

ЧИСТО Дезинфекциращ препарат за под магнолия 960ml

 За под: Прочетете внимателно етикета преди употреба! За да отворите, стиснете капачката от двете страни и завъртете обратно на часовниковата стрелка. За Дезинфекция: Препаратът е готов за употреба. Повърхностите се третират до омокряне. Оставя се да действа в продължение на 20 минути. Следва изплакване с питейна вода Експозиционно време – 20 минути. За почистване на под и др. големи повърхности: Разреден препаратът е универсален почистващ препарат. Разтворете 2 до 3 капачки в 5 литра вода. Почистете повърхностите с натопени в разтвора гъба или моп. Не е необходимо изплакване. Ако не сте сигурни как ще подейства препарата, опитайте първо върху малка скрита част от повърхността.

ОПАСНО! Предупреждения за опасност: H318 Предизвиква сериозно увреждане на очите. Препоръки за безопасност: Да се съхранява извън обсега на деца.  Да се измият ръцете старателно след употреба. Използвайте предпазни ръкавици/ предпазно облекло/ предпазни очила ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. При продължително дразнене на очите: Потърсете медицински съвет/помощ.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0