Бебешки храни

Мляко за бебета и деца

Бебешки храни Мляко за бебета и деца
-5%
-5%
Стара цена: 10.69 лв
10.16 лв

TOPFER BIO ORGANIC каша с Козе мляко ЕЛДА, 6+м 200g


Адаптираното мляко за новородени е продукт, който е предназначен да имитира хранителния състав на кърмата. 

Адаптираното мляко е ценна алтернатива на кърмата за родители, които не могат да кърмят или избират да не го правят. Състои се от внимателно подбрана комбинация от въглехидрати, протеини и мазнини, като има няколко различни вида, които отговарят на специфичните нужди на различните бебета.

Какви млека за бебета ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете различни видове адаптирано мляко за кърмачета, всяко със свой уникален състав и предимства.

Предлагаме млека за бебета, направени от краве мляко, модифицирано така, че да е подходящо за тях. Този тип мляко за кърмачета е най-разпространено и обикновено се понася добре от повечето бебета. Всеки вид мляко е съобразено с възрастта на бебето – има за 0+ месеца, 6 месеца, 6-12 месеца и над годинка. Всяко мляко има и различни добавки, подходящи за хранителните нужди на бебето във всеки период. 

Тези добавки може да са витамин C, витамин D, омега 3 и 6 мастни киселини, пробиотици и други. Например NAN SUPREME Pro 2 адаптирано мляко след шестия месец включва олигозахариди, структурно идентични с тези в кърмата, L-reuteri култури, DHA, витамин D и желязо. Формулата на млякото е разработена въз основа на последни изследвания на Nestle за имунитета, когнитивно развитие и метаболизма на бебето.

Има и различни видове специализирана формула за бебета със специфични здравословни проблеми, като киселинен рефлукс, диария, алергии или ниско тегло при раждане.

Адаптираното мляко за кърмачета от 1+ месец Alidiar AD на Plasmon е такъв тип продукт със специализирана формула за случаи на остра диария при кърмачета. Млякото с оризово брашно и плодови влакнини помага за бързото нормализиране на изпражненията.

Независимо от избрания тип адаптирано мляко, важно е винаги да следвате инструкциите на производителя и да се консултирате със здравен специалист, преди да правите промени в диетата на бебето.

Изберете адаптирано мляко от онлайн аптека Subra

Разгледайте категория „Мляко за бебета и деца“ и изберете подходящото за вашето дете мляко, спрямо неговите специфични нужди и предпочитания.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!