Назад

В наличност

NOVALAC Allernova AR храна за специални медицински цели-36 месеца 400g

Код:

49144

Марка:

NOVALAC

Производител:

NOVALAC

31.65 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NOVALAC Allernova AR храна за специални медицински цели-36 месеца 400g

Novalac Allernova AR е xрана за специални медицински цели, която съдържа хидролизиран белтък от краве мляко (казеин) и е подходяща за кърмачета и малки деца, свръхчувствителни към белтъка на кравето мляко, с или без регургитация.

 

Novalac Allernova AR може да се използва като единствена храна до 6 месечна възраст. След 6-месечна възраст можете да използвате Novalac Allernova AR като част от разнообразния хранителен режим. Novalac Allernova AR е храна за специални медицински цели, съдържа голямо количество казеинов хидролизат и не съдържа лактоза. Поради това не предизвиква алергични реакции и е подходящ за кърмачета с алергия към протеина на кравето мляко.

Novalac Allernova AR е единственият екстензивен хидролизат на пазара с иновативния сгъстител PAX® комплекс, който ефективно намалява регургитацията, спомага за нормализиране на изпражненията (диария или запек), подобрява настроението, намалява плача, подобрява съня и съответно влияе върху качеството на семейния живот.

Алергията към протеина на кравето мляко се развива през първите месеци от живота. Симптомите на алергия могат да се проявят от всички органи и системи, през първата година особено от стомашно-чревния тракт и кожата. Най-често срещаният симптом, изразен чрез храносмилателната система, е връщане или регургитация. Лечението на свръхчувствителност към протеина на кравето мляко е пълното изключване на млечния протеин от диетата на бебето и се използва сгъстена храна за намаляване на регургитацията.

Novalac Allernova AR съдържа всички необходими хранителни вещества, необходими за правилния растеж и развитие на детето. Не съдържа лактоза и глутен.

Използвайте Novalac Allernova AR само под лекарско наблюдение. Не го използвайте за хранене на здрави кърмачета. Novalac Allernova AR е противопоказан при галактоземия и/или глюкозо-галактозна малабсорбция

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0