Назад
-5%

В наличност

TOPFER BIO ORGANIC каша с Козе мляко ЕЛДА, 6+м 200g

Код:

47692

Марка:

TOPFER

Производител:

TOPFER GmbH

10.16 лв
Стара цена: 10.69
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

TOPFER BIO ORGANIC каша с Козе мляко ЕЛДА, 6+м 200g

Topfer Био каша от козе мляко с елда е изключително подходяща за малки деца и кърмачета, които са достигнали шестмесечна възраст. Тази каша е предназначена да допълни и разнообрази хранителния режим на вашия малчуган, като в същото време осигурява необходимите хранителни вещества.

В състава на Топфер Био каша от козе мляко с елда са включени био козе мляко и био елда. За осигуряване на висококачествените хранителни свойства са използвани специално подбрани цели зърна от елда.

Продуктът съдържа витамин А, който подпомага функционирането на имунната система на детето, както и калций и витамин D - важни за развитието на костната система на малките. Топфер Био каша от козе мляко с елда не включва добавени захари, като всички сладки вкусове произлизат от естествени източници.

Състав:

Пълнозърнесто брашно от елда* 54%, Пълномаслено козе мляко* на прах 33%, малтодекстрин*, калциев карбонат, L-тирозин, Витамин А, Витамин D, Витамин В1.

*от биологичен произход

Може да съдържа следи от краве мляко!

Съдържа белтък, който е подобен на белтъка на кравето мляко. В случай на съществуваща или предполагаема алергия към белтъка на кравето мляко, консултирайте се с педиатър, преди да използвате тази каша!

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0