Назад
-5%

Не е в наличност

TOPFER BIO ORGANIC млечна каша три зърна,ябълка и круша 6+м 200g

Код:

25563

Марка:

TOPFER

Производител:

TOPFER GmbH


Последна продажна цена: 6.64 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

TOPFER BIO ORGANIC млечна каша три зърна,ябълка и круша 6+м 200g

Topfer БИО Млечна каша 3 вида зърна,ябълка и круша 6м. 200г

 
 Засищаща и подходяща за кърмачета и малки деца от началото на 6-тия месец. Прилага се само като част от разнообразен хранителен режим!

• Направена от биологично мляко и биологични пълнозърнести култури – овес, ечемик и спелта.

Използването на специално подбрани цели зърна от овес, ечемик и спелта осигурява запазването на ценните и важни хранителни вещества.Съдържа биологични парченца круши и биологични ябълки на прах, които придават на млечната каша нейния лек плодов вкус.

• Съдържа глутен.

• Съдържа 4 вида ценни Бифидобактерии (B.breve, B.bidum, B.infantis, B.longum)

• Съдържа витамин А** и витамин С за имунната система.

• Съдържа калций** за развитието на костната система.

• Съдържа йод за нормално функциониране на щитовидната жлеза.

**съобразно изискванията на законодателството

Начин на приготвяне:

1. Преварете вода и я оставете да изстине до около 50о C. Винаги използвайте прясно преварена вода за всяко хранене;

2. Отмерете преварената вода (140 ml) и я изсипете в купичката за каша; 3. Добавете приблизително 5 супени лъжици (40 g) от МЛЕЧНА БИО КАША С 3 ВИДА ЗЪРНА, ЯБЪЛКА И КРУША и разбъркайте; 4. Оставете я да набъбне за около 1 минута и да се охлади до температура, подходяща за хранене.

Инструкции за приготвяне: Винаги спазвайте инструкциите за приготвяне, съхранение и употреба много внимателно! Правилното количество осигурява на Вашето бебе необходимата хранителна стойност. Неправилното приготвяне, съхранение и употреба на бебешката храна може да навреди на Вашето бебе! Винаги давайте кашата с лъжичка и я приготвяйте непосредствено преди всяко хранене. Не затопляйте млечната каша в микровълнова печка поради опасност от изгаряния. Осигурете на детето балансиран хранителен режим и здравословен начин на живот. Редовно обръщайте внимание върху денталната му хигиена. Затваряйте добре вече отворения пакет и го съхранявайте на прохладно, сухо и хигиенично място. Използвайте съдържанието на отворения пакет в рамките на 2-3 седмици.

Важна информация: Майчината кърма е най-полезната и незаменима храна за Вашето бебе!

Решението за въвеждане на допълнително хранене на кърмаче под 6-месечна възраст се взима само след препоръка от педиатър или друг квалифициран специалист! Той ще направи преценка за необходимостта от това, съобразно индивидуалните потребности на кърмачето и нарастването му на тегло!

Не използвайте МЛЕЧНА БИО КАША С 3 ВИДА ЗЪРНА, ЯБЪЛКА И КРУША през първите 5 месеца! Тя може да се използва само от началото на 6-тия месец като част от разнообразен хранителен режим!

Съставки:

38% Обезмаслено мляко*, 22% Пълнозърнесто овесено брашно*, 16% Обезмаслено мляко на прах*, Частично деминерализирана суроватка на прах*, 11% Пълнозърнесто ечемично брашно*, 11% Пълнозърнесто брашно от спелта*4 , Растителни масла* (Палмово масло*3, Слънчогледово масло*, Рапично масло*), Малтодекстрин*, 3% Крушови частици* (круша*, оризово брашно*), 3% Ябълки на прах*, Суроватка на прах*, Калциев карбонат, Естествен ароматизант, Витамин С, Калциев фосфат, Витамин А, Железен пирофосфат, Витамин Е, Витамин D, Бифидобактерия култури (B.breve, B.bidum, B.infantis, B.longum), Витамин В1, Фолиева киселина, Калиев йодат.

Важна информация: Майчината кърма е най-полезната и незаменима храна за Вашето бебе!

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0