Назад

В наличност

BIOAMICA бебешки капки против колики 15ml

Код:

18085

Марка:

BIOSHIELD

Производител:

BIOSHIELD BG

22.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIOAMICA бебешки капки против колики 15ml

BioAmica Lactase Enzyme Drops / БиоАмика Капки за бебета против колики

BioAmica Lactase Enzyme Drops представлява специално създаден перорален разтвор за бебета, съдържащ киселинна Лактаза, която произлиза от гъбите Аспергилус оризе и е активна при кисело pH – такова каквото е в стомахчето на новороденото. Лактазата е естествен за човешкия организъм ензим, който служи за разграждането на лактозата, съдържаща се в млечните храни. През първите месеци след раждането си, бебето се храни предимно с млечни продукти, поради което лактазата в организма му може да не е достатъчна за разграждането на лактозата, а това, от своя страна, води до временен лактазен дефицит. Киселинната лактаза в Биоамика успокоява коликите и напрежението в стомаха на бебето, благоприятства храносмилателните процеси и спомага за поддържането на нормална чревна перисталтика. Киселинната лактаза в Биоамика действа веднага след прием. Биоамика капки могат да се дават директно в устата на бебето или да се добавят към адаптирано мляко.

Описание

15 мл перорален разтвор Лактаза = 300 капки

Предназначение на BioAmica

Основната съставка на BioAmica е естествено съдържащият се в човешкото тяло ензим лактаза. Лактазата се образува в тънкото черво и служи за разграждането на лактозата – сложна захар, която се съдържа в млечните продукти. През първите месеци от своя живот бебето приема предимно млечна храна. Физиологичният временен лактазен дефицит при кърмачетата може да доведе до дискомфорт (газове) и напрежение (подуване) в коремната област на бебетата в следствие на останалата неусвоена лактоза, което се изразява с появата на т.нар колики. BioAmica капки съдържат ензима лактаза, който разгражда лактозата до лесно усвоими захари, повлиява благоприятно храносмилателните функции и допринася за нормалната чревна перисталтика на бебето.

Начин на прием

BioAmica капки  с киселинна лактаза  могат да се дават директно в устата на бебето или да се добавят към адаптираното мляко при всяко хранене на бебето.

-Директно в устата на бебето:

Поставете точния брой капки според таблицата в лъжица за кафе и дайте директно в устата на детето. След това започнете кърменето или храненето.

– В адаптирано мляко:

  • Пригответе храната (млякото) съгласно инструкциите на производителя.
  • Не добавяйте BioAmica капки към много горещо или студено мляко. Изчакайте температурата на храната (млякото) да стане подходяща за прием. За подходяща температура обичайно се приема нормалната телесна температура на човека.
  • Добавете съответния брой капки BioAmica (виж таблицата) и разклатете. Да се консумира веднага.

BIOAMICA -ДОСТАВЯ ЛАКТАЗА, КОЯТО ЗАПОЧВА ДА ДЕЙСТВА ВЕДНАГА СЛЕД ПРИЕМАНЕТО  Ѝ.

Специални предупреждения

СЛЕДВАЙТЕ УКАЗАНИЯТА ЗА НАЧИН НА УПОТРЕБА! BioAmica капки съдържат ензима Лактаза, който се разрушава от високата температура!

Препоръчителен дневен прием (ПДП)

Капките се добавят към всяко едно хранене според възрастта на бебето, както е посочено в таблицата.

 

 

 

Възраст на детето

Бр. капки за 1 хранене

Бр. капки за 6 хранения дневно /ПДП/

Количество адапт. мляко за 1 хранене

Количество Лактаза, осигурено с ПДП

0-2 седмици

5

30

60-90 мл

2800 ALU

3-4 седмици

6

36

120 мл

3400ALU

1-2 месеца

8

48

150 мл

4500 ALU

3-4 месеца

9

54

180 мл

5100 ALU

Кой не трябва да приема BioAmica

Продуктът не бива да бъде използван в случай на алергия към някои от съставните елементи на формулата. Най-честите симптоми на алергична реакция включват: обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух.

Посъветвайте се с Вашия лекар, ако забележите някои от тези симптоми при Вашето бебе след прием на BioAmica!

Съдържание

Лактаза 56,9%; желиращи съставки: глицерин, вода; стабилизираща съставка: калиев хлорид.

Съхранение

Да се съхранява на сухо място в оригиналната опаковка на стайна температура под 25 градуса. След отваряне да се използва в рамите на 3 седмици.

Да не се излага на пряка слънчева светлина. Да се пази от деца. Да не се използва след изтичане на годността или ако целостта на опаковката е нарушена

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0