Начало

Nature's Way

Начало Nature's Way

Nature’s Way – доказано качество от 1969 г.
 
Nature’s Way e американска компания, която произвежда над 500 природни продукта с доказано качество, разпределени в няколко серии: билки, билкови екстракти и формули, пълна гама витамини и минерали, хомеопатични продукти, както и такива с разнообразно предназначение и широк спектър на действие.

Nature’s Way e:
Първата компания преработваща билки, която притежава съоръжение клас OTC (1983).

Първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (Добри производствени практики).

  • Първият производител на гарантирано натурални продукти.
  • Първата компания за хранителни добавки, която използва двойно обезопасена капачка.
  • Първата компания за хранителни добавки, която използва рециклирани бутилки.
  • Първият представител на американския пазар на важни европейски фитомедикаменти (на растителна основа).
  • Първият билков бранд, чиито билкови продукти са удостоени с престижните сертификати Non-GMO и TRU-ID™, гарантиращи чистотата на състава и безопасния произход на суровините.

TRU-ID е първата независима тестова програма, която използва най-съвременни ДНК биотехнологии за удостоверяване автентичността и качеството на билковите продукти. При валидираните с TRU-ID билкови екстракти има сигурна гаранция, че билките, описани на етикетите, действително съответстват на съдържанието.

Non-GMO Project е независима тестова програма, ангажирана с най-добрите практики за тестване и предоставяне на продукти без ГМО. Печатът на Non-GMO Project на 100% удостоверява, че продуктите са произведени в съответствие с изискванията за избягване на ГМО.

Продуктите на Nature’s Way са BIO и притежават сертификат ORGANIC, който гарантира, че преди да са набрани билките и растенията и преди да се преработят по специални щадящи технологии, те са покрили критерии за качество – почва, климат и други показатели, които са много важни за качеството на самата билка или растение.

Избери продукти Nature's Way:

Най-продавани
-15%
-15%
Стара цена: 42.69 лв
36.29 лв
NATURES WAY CHERRY FRUIT EXTRACT 500mg при подагра и ставни проблеми x 90 caps