Назад

Не е в наличност

BIODERMA PROMO ABC DERM COLD CREM лице и тяло 200ml + ABC DERM измиващ гел 200ml

Код:

36304

Марка:

BIODERMA

Производител:

BIODERMA


Последна продажна цена: 28.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIODERMA PROMO ABC DERM COLD CREM лице и тяло 200ml + ABC DERM измиващ гел 200ml

Комплектът съдържа:

> 1 брой от продукта Bioderma ABCDerm Интензивно подхранващ колд крем за лице и тяло за бебета и деца х200 мл

> 1 брой от продукта Bioderma ABCDerm Moussant Нежен измиващ гел за бебета и деца x200 мл

Bioderma ABCDerm Cold Cream интензивно подхранващ колд крем за лице и тяло за бебета и деца, който предпазва от външните агресори, укрепва и успокоява кожната бариера. Кремообразната формулата е богата на незаменими мастни киселини, спомагащи възстановяването на променената епидермална бариерна функция на сухата кожа и за по-доброто задържане на вода в кожата. Немазната текстура тряйно намалява усещането за сухота, дискомфорт и опънатост. Кремът е подходящ за нормална до суха кожа, отслабена от от външните агресори (студ, вятър, вода, варовик и т.н.). Отлична кожна поносимост. Подходящ е за новородени (с изключение на недоносени бебета).


Мекият измиващ гел от серията за бебешка и детска кожа на Биодерма представлява отлична хигиена за деликатната, нежна кожа и скалп на бебета и на малки деца. Продуктът почиства внимателно лице, тяло и коса, съхранява физиологичното им равновесие и допринася за лесното разресване на косата. Изключително меката измиваща формула поддържа баланса на кожата и косата при всякакъв тип кожа, дори и най-деликатната и чувствителна. Косата се разресва лесно, а кожата е омекотена. Измиващият гел е с отлична поносимост към зоната на околоочния контур (не дразни очите). С нежен аромат, хипоалергенен, без парабени, алкохол и сапун, ABCDerm Moussant е разработен в съответствие с "Педиатрична харта за дерматологична сигурност" на Bioderma.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0