Назад

В наличност

NIVEA PROMO Спрей дамски антиперспирант Fresh Gentle 150ml +Душ-гел Fresh Blends Raspberry 300ml+ бутилка за вода

Код:

38275

Марка:

NIVEA

Производител:

Beiersdorf

19.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NIVEA PROMO Спрей дамски антиперспирант Fresh Gentle 150ml +Душ-гел Fresh Blends Raspberry 300ml+ бутилка за вода

NIVEA PROMO Спрей дамски антиперспирант Fresh Gentle 150ml +Душ-гел Fresh Blends Raspberry 300ml+ бутилка за вода

Nivea Fresh Gentle Deo Spray е дезодорант спрей против изпотяване с нежен памучен аромат. Специалната формула съдържа уникална комбинация от активни съставки, които осигуряват ефективна защита от изпотяване до 48 часа, без да дразнят чувствителната кожа на подмишниците и предпазват от поява на неприятни миризми. Грижовната формула е обогатена с масло от авокадо, което хидратира и омекотява кожата, притежава антиоксидантни, антибактериални и подхранващи свойства. Вложеният екстракт от памук има тонизиращи, подхранващи, хидратиращи и антиоксидантни свойства. Той прави кожата гладка, еластична и мека. Добавени са пантенол и глицерин, които действат противовъзпалително, овлажняващо и омекотяващо. Нежните памучни нотки, обогатени с ревитализиращи и свежи аромати, допринасят за приятно усещане и комфорт. Употребата на Нивеа Фреш Джентъл Дезодорант спрей против изпотяване за жени осигурява оптимална защита от изпотяване и деликатно се грижи за вашата кожа, без да я изсушава. Продуктът не съдържа етилов алкохол. Дерматологично тестван продукт.

Nivea Fresh Blends Raspberry Refreshing Shower Gel е освежаващ душ-гел за тяло, който нежно почиства кожата с мисъл и грижа към опазването на околната среда. Специалната формула е 98% биоразградима и е с 90% естествено добити съставки, комбинация от плодови екстракти от малина, боробинка и бадемово мляко. Бутилката е направена от 100% рециклирана PET пластмаса. Нивеа Фреш Блендс Освежаващ душ-гел с малина е с нежен аромат, който се запазва за дълго, създавайки несравнимо чувство на свежест. Дерматологично тестван продукт.

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0