Назад

Не е в наличност

NIVEA PROMO Rose Touch Хидратиращ дневен крем 50ml + Rose Touch Мицеларна вода с розова вода 400ml

Код:

38266

Марка:

NIVEA

Производител:

Beiersdorf


Последна продажна цена: 17.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NIVEA PROMO Rose Touch Хидратиращ дневен крем 50ml + Rose Touch Мицеларна вода с розова вода 400ml

Nivea Rose Touch Хидратиращ дневен крем 50 мл 1 бр + Nivea Rose Touch Мицеларна вода с розова вода 400 мл 1 бр.

Nivea Rose Touch Moisturizing Gel-cream е хидратиращ дневен крем-гел с био розова вода и хиалурон, който осигурява 48-часова интензивна хидратация. Има антиоксидантно действие. Специалната формула съдържа уникална комбинация от активни съставки. Вложената във формулата био розова вода притежава подмладяващи, антибактериални и хидратиращи свойства. Тя стимулира регенерацията на кожата и се бори с признаците на стареене. Включената хиалуронова киселина има овлажняващи, изглаждащи, тонизиращи, противовъзпалителни и анти-ейдж свойства. Тя дълбоко хидратира кожата и я прави мека, еластична и гладка. Добавен е витамин Е, който действа антиоксидантно, подмладяващо, регенериращо и овлажняващо. Нивеа Роуз Тъч Хидратиращ дневен крем-гел за лице има лека гел формула, която се абсорбира бързо. С деликатен аромат на роза. Подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна. За хидратирана, сияйна и здрава на вид кожа! Без парабени. Дерматологично тестван продукт.

Nivea Rose Touch Micellar Water е мицеларна вода, която ефективно премахва грим и замърсявания, оставяйки кожата да диша. Подходяща е за лице и околоочен контур за всеки тип кожа. Формулата с MicellAIR® комплекс съдържа мицели, които улавят като магнит нечистотиите и ги отстраняват. Свалянето на очния грим става лесно, без да е необходимо триене, предизвикващо раздразнения. Формулата е обогатена с розова, която притежава антибактериални, регенериращи и подмладяващи свойства. Тя овлажнява кожата и възстановява естествения ѝ хидробаланс. Нивеа Роуз Тъч Мицеларна вода с розова вода грижовно почиства и тонизира кожата. След употреба, тя остава чиста, свежа и красива, без остатъци от грим и мазен филм върху нея. Притежава нежен аромат на роза. Без парабени. Дерматологично и офталмологично тестван продукт.

Серията Nivea Rose Touch е подходяща за всеки тип кожа. Специалните формули на продуктите от серията съдържат естествена розова вода със 100% натурален произход, която е позната със своите успокояващи, омектояващи и тонизиращи свойства.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0