DRAGON SUPERFOODS Оризов протеин 83% протеин 200g
Оризов протеин на прах е идеалната добавка към ежедневното меню, богат на концентриран растителен белтък.
Висок процент на протеин – 83%, изключително добра усвоимост, лек за храносмилането, без глутен, без да предизвиква дразнения и алергии. Оризовият протеин е получен от покълнал бял ориз, смлян до фин прах. Белият ориз се подлага на специфични процеси, при които растителни ензими подпомагат разпадането му на въглехидрати и белтъчини. Процесът запазва получения оризов протеин суров. Оризов протеин като алтернатива на животински Оризовият протеин е предпочитан заради високото съдържание на пълноценен протеин. Често е сравняван със суроватъчния като качества, но с висока усвоимост и добра поносимост, без лактоза, без глутен, без да предизвиква алергии. Протеинът е едно от основните вещества, важни за редица процеси в тялото, за поддържане нормалната функция на мускулите, изграждане на нови тъкани, нормалното здраве на кожата, косата, хрущялите и други. Оризовият протеин на прах е много лесен за употреба, без силен натрапчив вкус или аромат. Подходящ и предпочитан от спортисти, заради високото процентно съдържание на протеин. Лесно се комбинира с добавки като аминокиселини. Подходящ за употреба както преди така и след тренировка. Оризовият протеин на прах чудесно се вписва и в балансираното хранене на вегетарианци, вегани, хора с непоносимост към лактоза и глутен, хора с хранителни алергии. Допълва ежедневното меню с растителни аминокиселини, има висока усвоимост и не предизвиква дразнение на храносмилателната система. Можете да добавите към сутрешната закуска и/или смутито.
Добавете и към сурови десерти.
100% оризов протеин на прах* *био сертифициран продукт Употреба: дозата за прием е около 0.8 g протеин на килограм от телесното тегло, прибавен към шейк, фреш, овесени ядки или зърнена закуска. Препоръчително е да не се загрява/готви. Хранителна стойност на 100 g: Енергийна стойност (kJ/kcal) 1597/377 Мазнини (g) 3,95 – от които наситени мстни киселини (g) 1,93 Въглехидрати (g) 0,5 – от които захари (g) 0,5 Влакнини (g) 3,9 Белтъци (g) 83 Сол (g) 5,9