Назад
Най-продавани

В наличност

PLANTIS Lympha Detox Билкова подкрепа за лимфната система сироп 150ml

Код:

41675

Марка:

PLANTIS

Производител:

Artesania Agricola, S.A,Испания

45.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PLANTIS Lympha Detox Билкова подкрепа за лимфната система сироп 150ml

PLANTIS Lympha Detox Билкова подкрепа за лимфната система сироп 150ml

 

Lympha Detox Plantis

Хранителна добавка, сироп 150 ml

 

За правилно функциониране на лимфната система.

 

Хранителната добавка Lympha Detox Plantis съдейства за правилното функциониране на лимфната система, като подобрява циркулацията на лимфата. Нейната роля в организма е изключително важна, защото осигурява хранителни вещества и витамини/минерали на клетките и филтрира отпадъчните продукти от органите, клетките и тъканите. Формулата на продукта се бори с атаките на външните патогени, следствие от инфекции.

 

Полезните свойства на хранителната добавка се дължат на съдържащите се в нея екстракти от дъб, касис, розмарин, коприва, мечо грозде, европейска винена лоза.

 

Дъбът е богат на полифеноли - антиоксидантни съединения, които съдействат не само за намаляване на възпаленията в организма, но и регулирането на холестерола. Танините в състава на дървото отговарят за свързването на протеините в тъканите и по този начин създават бариера, устойчива на бактериална инвазия.

 

Благодарение на силните си диуретични свойства касисът извежда излишните течности и токсини от тялото. По този начин той повлиява положително върху бъбреците, черния дроб и храносмилателния тракт. Богат е на витамини от  В-групата, С, както и на желязо, магнезий, фосфор, калций и цинк.

 

Европейската винена лоза пък допълва благоприятното действие на Lympha Detox Plantis чрез антиоксидантните си свойства. Повлиява благоприятно върху кръвоносната система, като подобрява еластичността на стените на кръвоносните съдове и минимализира риска от образуване на тромби.

 

Розмаринът от своя страна, играе важна роля при храносмилането и кръвообращението.

Богат е не само на витамини от групата В, А и С, но и на калций, желязо, калий, манган, магнезий, мед, флавоноиди, феноли, гликозиди и други фитохимикали. Розмаринът е добър помощник в борбата с излишните килограми, защото подобрява храносмилането.

Копривата, която е част от формулата на хранителната добавка, съдържа в себе си витамин С и К, бета каротин, силиций, желязо, серотонин, полифеноли. Затова и е известна със силното си диуретично действие. Повлиява положителни и при инфекции на пикочните пътища, камъни в бъбреците и уголемена простата.

Свойството на  Lympha Detox Plantis да извежда вредните вещества от тялото се подсилва и от мечото грозде. То също е известно с диуретичното си действие, дължащо се на хидрохинона в него.

•          регулира холестерола

•          мощен диуретик

•          стимулира лимфатичната система

•          подобрява функциите на черния дроб

•          има антибактериални и антивирусни свойства

•          намалява негативния ефект от мазнините и протеините в кръвта

 

Действие

 

Хранителната добавка Lympha Detox Plantis испанската компания Artesania Agricolа е ефективна при хора, чиято лимфна система е задръстена заради заседнал начин на живот, дехидратация, стрес и неправилно хранене. Повлиява положителни и при инфекции на пикочните пътища, камъни в бъбреците и уголемена простата. Намалява на възпаленията в организма и регулира холестерола. Извежда токсините от тялото.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0