Назад

В наличност

MATTISSON Absolute Zuur Balans Киселинен баланс х 60 tabl

Код:

48172

Марка:

MATTISSON

Производител:

MATTISSON HEALTHSTYLE, NEDERLAND

24.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MATTISSON Absolute Zuur Balans Киселинен баланс х 60 tabl

Киселинен баланс х 60 таблетки

Absolute Zuur Balans Tabletten 60TB

Таблетки за абсолютен киселинен баланс 60TB

 Таблетките за абсолютен киселинен баланс на Mattisson са 100% натурален аюрведичен билков препарат за поддържане на нормална стомашна киселинност. Основната билка във формулата е глухарчето, което допринася за добър киселинно-алкален баланс. Към полезните свойства на глухарчето е добавено благоприятното действие на червени морски водорасли, женско биле, плод на дълъг пипер, черен пипер, шатавари, гудучи, джинджифил, листа на канелено дърво, екстракт от семена на кардум. Канелата се използва като антисептично, антимикробно и противопаразитно средство, както и в борбата срещу гъбични заболявания и за подобряване на работата на стомашно-чревния тракт. Джинджифилът е с противовъзпалителни свойства и подобрява метаболитните процеси. Насърчава изразходването на допълнителни калории за преобразуване на топлинни процеси. Помага при токсикоза и намалява усещането за гадене.

 

Полезно действие на някои от съставките на препарата за киселинен баланс

 

·         Глухарче

Глухарчето съдържа голямо количество витамини А, С, Е, както и витамини от група В. Играе важна роля за храносмилателната система, в това число и за загубата на излишни килограми. Благодарение на тези компоненти, глюкозата в тялото се превръща в енергия, с помощта на която се изгарят мазнините. Корените на глухарчето съдържат вещества, известни като тритерпенови съединения. Основните сред тях са тараксол, тараксацин, сапонин, муцин, които участват активно в регулирането на липидния метаболизъм, както и в разграждането на мазнините и холестерола в организма. Глухарчето премахва натрупаните токсини в организма. Има стимулиращ ефект върху образуването и изтичането на соковете от жлъчката и диуретичен ефект, което води и до изчистване на камъни в жлъчката и бъбреците.

·         Червени водорасли

Съдържащият се в червените водорасли провитамин А осигурява нормалното функциониране на клетките. Други негови съставки, като флуор, фосфор, магнезий и калций участват във възстановяването на минералния баланс в организма. Витамините от група В укрепват стените на кръвоносните съдове. Като мощен антиоксидант, червените водорасли предотвратяват преждевременното стареене, което е резултат от окислителните процеси в тялото. Уникалните свойства на червените водорасли като имуностимулатор позволяват на организма ефективно да се противопоставя на всякакви вирусни и бактериални инфекции. Червените водорасли подобряват работата на панкреаса. Имат противовъзпалително действие. Проявяват антимикробни, антимутагенни и антивирусни ефекти. Уникалността на ползите от червените водорасли се крие в способността на съдържащите се в растението сулфатирани въглехидрати да предотвратяват бързото развитие на вируса на човешката имунна недостатъчност.

·         Женско биле

Билката помага за успокояване на всякакъв вид раздразнения и възпаления в храносмилателния тракт. Женското биле е богат източник на тритерпеноиди, сапонини, изофлавони, полизахариди и флавоноиди. Помага на храносмилането, успокоява стомашната лигавица и действа благотворно при синдром на раздразненото дебело черво. Има противовъзпалително, антивирусно и антибактериално действие. Използва се при заболявания на дихателните пътища. Понижава нивата на холестерола и стимулира работата на панкреаса.

·         Черен пипер

Подправката съдържа витамин С и действа като естествен антибиотик. Помага при стомашни заболявания и бактериални инфекции. Благоприятства лечението на кашлица, болки в гърлото и други респираторни заболявания. Основната му съставка е пиперин с антибактериални и загряващи свойства. Черният пипер предразполага към разграждането на мастни клетки. Помага в усвояването на протеини и желязо от храната.

Absolute Zuur Balans

Киселинен баланс

Хранителна добавка, 60 таблетки

Номер на вписване / Дата на вписване: ………………

 

Съставки:         ( в 2 табл.)       дн. доза     NRV*%

Джинджифил     10 mg              30 mg            **

    (корен на прах)

Гудучи                    20 mg              60 mg            **

    (екстракт от стебло)

Канелено дърво    10 mg            30 mg          **

     (екстракт от лист)

Кардон                       10 mg             30 mg         **

    (испански артишок, екстракт от семена)

Дълъг пипер            20 mg              60 mg         **

      (екстракт от плод)

Глухарче                      42 mg            126 mg       **

    (екстракт от корен)

Червени морски водорасли 110 mg 330 mg  **

    (екстракт)

Шатавари                      20 mg              60 mg         **

   (екстракт от коренище)

Женско биле                   40 mg              120 mg       **

    (деглициризиран екстракт)     

Приложение: Допринася за поддържане на алкално-киселинния баланс.

Забележка: Подходящ за бременни и за деца над 6 г. възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 таблетки 1-3 пъти дневно. Таблетките могат да се сдъвкват или да се приемат с вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

 Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.mattisson.nl  

Нето тегло: 37  g

*хранителни референтни стойности; ** не се следи

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0