Назад

В наличност

ARO LIFE IMMUNOFORCE за силен имунитет сироп за деца 100ml

Код:

34433

Марка:

ARO LIFE

Производител:

АРОМАНИЯ

20.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ARO LIFE IMMUNOFORCE за силен имунитет сироп за деца 100ml

Имунофорс е иновативна комбинация от растителни съставки, с добавени витамин С от Ацерола и цинк. Допринася за нормална функция на имунната система при децата.
Ацерола (или тропическа вишна) е плод с високо естествено съдържание на витамин С (в 100 g от плода се съдържат около 1600 mg от витамина). Витамин С е водоразтворим витамин, допринася за функцията на имунната система и участва в множество ензимни процеси. Той е мощен антиоксидант, но не се образува в тялото ие необходимо да се приема чрез храната или като добавка.
Витамин С допринася за здравето на кожата и лигавиците – естествената бариера на организма срещу влиянието на външните фактори, както и подпомага усвояването на желязото. Допринася за здравето и правилното формиране на костите и зъбите.
Черният бъз и Ехинацеята намират широка употреба в традиционната медицина.
Черният бъз съдържа множество бисактивни субстанции като флавоноиди, антоцианини и антиоксидантите витамин А и витамин С. Ехинацеята съдържа глюкопротеини и цикориева киселина.

Бета-глюкан Lentinex® от Lentinula edodes (от гъби Шийтаке) патентован от GlycaNova. Бета-глюканът е полизахарид, който благоприятства функцията на макрофагите – клетки, които разпознават и „погльщат” проникналите в организма патогени. Имунофорс съдържа специален патентован Бета-глюкан Lentinex® (от гъби Шийтаке). Доказано е клинично, че Lentinex® засилва функцията на имунната система, чрез увеличаване на П-лимфоцитите, които са отговорни за създаването на антитела, необходими за здравето на имунната система.
Цинкът е микроелемент, който е съществен за функцията на неутрофилите и лимфоцитите, които осъществяват имунната защита на организма. Цинкът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормална функция на имунната система.Съхранение:При температура 15-25°С, на недостьпно за деца място.
Срок на годност след отваряне на флакона – 1 месец.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0