Назад

В наличност

DEFENDYL IMUNOGLUKAN FORTE за поддържане на имунната система 300mg x 5 caps

Код:

41127

Марка:

MEDIS

Производител:

MEDIS

17.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DEFENDYL IMUNOGLUKAN FORTE за поддържане на имунната система 300mg x 5 caps

Хранителна добавка, съдържаща натурален IMG® (Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan), витамин С и цинк. Витамин С и цинк допринасят за нормално функциониране на имунната система.

Характеристики

Дефендил® Форте съдържа естествен IMG® (Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan) - 300 мг., два пъти препоръчителния дневен прием на витамин С и препоръчителния дневен прием на цинк. Витамин С и цинк допринасят за нормално функциониране на имунната система. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

IMG® (Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan) е естествен биоактивен полизахарид, изолиран от гъбата кладница (Pleurotus ostreatus). Безопасността му е потвърдена от многобройни проучвания, публикувани в научната литература.
Витамин С - Човешкото тяло трябва да получава витамин С от храната, защото не е в състояние да го произвежда самостоятелно. Организмът абсорбира толкова витамин С, колкото е необходимо. Витамин С играе важна роля в много функции и затова е от съществено значение за здравословния живот. Допринася за нормалното образуване на колаген за правилната функция на кръвоносните съдове, костите и хрущяла. Той спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес, за функцията на имунната система и за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
Цинк - Цинкът е микроелемент, който направлява повече от 300 ензимни процеса и допринася за нормалното протичане на метаболизма на мастни киселини и въглехидратите и в синтеза на белтъчини. Също така допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата, ноктите и косата, за нормалния синтез на ДНК, на делене на клетките и за защитата на клетките от оксидативен стрес, също както витамин С. Цинкът допринася за нормалната функция на имунната система.
Съставки, изброени в низходящ ред, на съдържанието в 1 капсула

IMG®, витамин С (калциев аскорбат), капсула (хидроксипропил метил целулоза), цинк (цинков бисглицинат), противослепващи вещества (магнезиев стеарат), оцветители: червен железен оксид, титанов диоксид.

Приложение

Дефендил® форте е хранителна добавка за краткотрайна употреба. При остро заболяване, напр. остра респираторна инфекция, образуването на имунни клетки се увеличава. През този период се препоръчва да се засили естествената защита на организма.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0